Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Úgy látom felgyorsultak az események a Genesis körül..
A forgalom egyre jobban alakul, igaz lehetne nagyobb is, de azért ez a 2 millió forintos forgalom is elég jó (Genesis)-kezdetnek. :-)
Hú, Adra néztem a Te általad belinkelt német nyelvű pdf fájlt! Azért ez a 10 EUR-os célárfolyam év végéig nem is olyan rossz!
Mai árfolyamon számítva: 2510 Ft!
Azt is írták ebben a német nyelvű elemzésben, hogy a Genesis bevezetése egy nagy EU-tőzsdén vagy USA-piacon tervbe van véve!!!
A következő hónapokban 10 EUR körüli árfolyam-szintet várnak az elemzők, míg 3-4 éves távlatban 60-70 EUR-os árfolyamot!!
(Persze ez a magas árfolyam akkor valósulhat meg, ha már megépült a gyár és nyereséges a termelés, szerintem.)
Jó lenne komplexen elolvasni a magyar nyelvű változatot is!
Valaki esetleg tudna ebben segíteni a többieknek? Adra hogy állsz a fordítással?
Már itt van a jövő év, 2007! :-)
A cégbírósági bejegyzés folyamatban lehet, szerintem legyünk türelemmel!
Pár héten belül Genesis néven forog a tőzsdén a részvény! Reméljük!
Nem néz ki rosszul, de kicsit bután veszi ki magát, hogy bizonyos részeket sikerült csak magyarra fordítaniuk.
Remélem, hogy a gyárat nem akarják félkészen beüzemelni, mint a honlapot, mert abból komolyabb gond lehet:))
Törölt felhasználó2006. 12. 22. 15:56
Sziasztok!
A novotrade.hu weblap megújult és ezentúl az "átkeresztelt", új Genesis néven fut a honlap!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...