A fund tamad!!! Ezek a bal fekek, a bet szegyenei eladtak a napelem bizniszt semmiert, utana a polust amit vissza kertek, kesobb a hasit kornyezet szennyezese is naluk landolt, most pedig fedezet nelkuli valtokat adogatnak mindenkinek.
Illetve megint targyalnak a gizella uton.
Most nem volt keszenleti jelentes, aminek szinten njncs ertelme,
hisz mindenki ismeri a "talajvizet" es az "epitkezes indul" cimu kamu dumakat!
Márciusig vártam a 10 dolláros napelem részvényeket, aztán féléven keresztül szokattam magam a bányászathoz, és most mobil piac! be****s
Egyébként teszek rá mivel foglalkoznak, csak legyen már bevétel, és min 400 körül az árfolyam, a mobil cég így hajnalban egész komolynak tűnik, de ki veszi meg a bányászokat? és aki megveszi, miért nem a genyát támogatta idáig?
Azt szem az unokák fogják örökölni a részvényeket, feltéve, hogy addig marad a cég a piacon!
Márciusig vártam a 10 dolláros napelem részvényeket, aztán féléven keresztül szokattam magam a bányászathoz, és most mobil piac! be****s
Egyébként teszek rá mivel foglalkoznak, csak legyen már bevétel, és min 400 körül az árfolyam, a mobil cég így hajnalban egész komolynak tűnik, de ki veszi meg a bányászokat? és aki megveszi, miért nem a genyát támogatta idáig?
Azt szem az unokák fogják örökölni a részvényeket, feltéve, hogy addig marad a cég a piacon!
Említettem már Telkibányát.Tudjuk hogy aranybánya müködött és vannak tartalékai.Ilyen drága az arany még soha mem volt és sz.rnak rá.Szemét munka folyik ebben az országban + ebben a tróger simlis komcsi cégben.
ha komolyan gondolnák ezt a bányászkodást,akkor nem ezt a halna kupacot piszkálgatnák némi maradék vasért,hnem komolyabb lelőhelyek is vannak pl:Recsk ahol 30 milla t réz 12 milla t cink található.Kinai befektetőknek megéri ? mivel érdeklődnek.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...