Nem őket büntették hanem a tulajokat. Ők mossák kezeiket, apportot többet vissza nem adnak, szüntessék meg a befolyást ahogy akarják, azaz adjanak el!
múlt héten kezdeményezték a papírjaik bevezetését a börzére aPszáfnál, ergo ha a Pszáfnak van pofája bevezetni a nem szavazó részvényeket, akkor börzén is adhatnak. Szerintem ez nem történhet meg jogszerűen, de láttunk már karón varjút.
A népnek még nem világos, de a kgy-en világossá tették, hogy 50 milla papír eladási kényszerben van a saját értelmezésük szerint, és valószínűleg inkább kifizetik az ismételt büntetést, mint hogy egy irreális ajánlatot megtegyenek ;)
Lehet nem jól csíptem el Rényi félmondatát, de mintha azt mondta volna hogy 2 forinton be kell alájuk állni ;)))
Zolihoz kapcsolódva én a könyvvizsgálótól hallottam a Gt-t emlegetni, max a levezető ügyvéd pasi lehetett még gt-hez értő, aki csak elmondta hogy nem ért egyet a szavazatok vizsgálati kötelezettségével (azaz hogy Rényi 25% felett gyakorolhat tagi jogokat annak vizsgálata nélkül hogy eleget tett-e tagi kötelezettségének) mert 50 millához arányítja.
Szerintem a trásaság hozzáállása minden kérdésben körvonalazható volt, bár transzparensnek semmiképpen sem nevezhető. ;)
Röviden: Genesis = üzleti titok + részvényeladási nyomás
Kérdésedre a választ meg a postaládádban találod. ;)
na ne próbáld itt adni a hívőt
neve is van az ügyvédjüknek?
nézz utána Pólus Kincs és a kiosont know howk témaköröknek
folyamatos a kontakt aztán még is meg lettek bírságolva hogy-hogynem, mert a Tebész elment az ügyészségre
azelőtt is volt egy csomó ügyvéd lett a kamueladási szerződés 7 módosítással, meg a telek eltüntetés
Dioslaky nem volt ott..
de őt ez nem is nagyon érdekli, viszont eleve egy ügyvéd faszi tartotta a kgy.t.
Figyu ezek a pacekok tudják mit csinálnak.
A pfaszeffel folyamatos a kontakt. illetve van ott egy pár GT.-s ügyvéd.
hidd el sokan figyeli ezt a storyt, és egyben biztos lehetsz amit ők csinálnak arra csak egy-két precedens lehetett.
de ha jól tudom a beapportált vagyon az ott is marad ahol van..
egyébként a mérnök faszi akit most vettek be az IT-be
egy nagy koponya, nagyon komoly referenciákat mutatott be magáról.
Lurdy ház, mamut, paks, meg egy csomó minden
mondjuk tanszék vezető, gondolom ő se papírkutyát kap a munkájáért.
egyébként Földessy prof is komoly kaliber.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...