A Nyilasi által "Sorsjegy RT"-nek titulált számokra visszatérve, azt azért a Nyilasi is (és így Te is :D) elfelejti hozzátenni, hogy a 73 milla csak a belföldi értékesítésé, ehhez még hozzájön 18 milla export, 817 milla egyéb bevétel. Érdekes, hogy az eredményt sort viszont megtalálta a beszámolóban, de azt nem, hogy mi okozott (mérleg szerint) ekkora veszteséget :)
Szerintem még életében nem nézett végig egy éves mérleget...
"Gyurcsány Ferenc saját környezetében világosan, már-már brutálisan ismerteti a worst-case scenariot. Hiszen nincs amitől egy politikus vagy párt jobban félne, mint a drasztikus népszerűségvesztés. Márpedig Gyurcsány éppen ezzel kalkulált:"
Engem renyiur zavart, azonkívül, hogy hihetetlen tahó dolog volt grenyivel egyidőben szövegelni olyan dolgokat, fontos infoktól estünk el miatta valszeg, csodáltam, hogy Rényi nem tünt el azonnal.
A Geni csak 100 pontot esett a hír elmaradása hírére, az mutatja az erejét.
Nyilasi is sokszor támaszkodik a technikai analízisre, csakhogy azt kidobhatod a francba egy ilyen volatilis időszakban. A TA nem látja előre a váratlan eseményeket. Itt a fórumban is az egyik nap még azt mutatta a TA, hogy venni, a másik nap meg, hogy eladni.
Szerintem Nyilasi cikke - a szokásos módon - egyoldalú. Talán a másik oldalt is be kellene mutatni ilyenkor, nem? Aki időben vett (csak 1-2 nap, nem is évek), az meg busás hasznot realizált. Ha nem realizált, az meg az ő baja (vagy nem, mert a jövőbe lát).
"Erről jut eszembe a tegnapi nap híre, hogy aszondja: "Hétfőtől felmelegedés várható." Hát igen, kell is, hiszen csak 30-32 fok volt a csúcs az elmúlt napokban. :-) Azért ilyet még sose olvastam, hogy a meteorológus tartósan 30 fok fölött csúcsokat hozó napok után (ti. akad olyan nyár, amikor alig van 30 fok fölötti nap) beígérje a felmelegedést..."
"Teljesen értelmetlenné vált a közgazdaságtan, a tőzsdék már a valóságtól teljesen elrugaszkodva csakis önálló pilótajátékként funkcionálnak, aminek életben tartásához banális színházi műsort csinálnak a wall streeti ripacsok a jegybevétel megőrzésének érdekében. Pontosan úgy, mint legutóbb 2000-ben. "
biztos nem azért írta mert nem kapot genesist!!! :)))
koi: ennek az írás kapcsán írtem korábbanm egy hosszabb hozzászólást én is.
Ez a csávó szerintem egy olyan alak lehet, aki már magában sem bízik, amikor reggel borotválkozik, attól fél, hogy szándékosan elvágja a keze a saját nyakát! :)))
Honnan vesz ezt a Genesis Sorsjegy Rt dolgot? Van valami valós alapja a gyanusítgatásának? Szerintem semmi.
na, hagyjuk, elég gáz ez a mai nap.....
Minden jót a hétvégére nektek, és sikeres jövőhetet! :)
ugyanaz a hozáértő:
"Ha jól látom a BÉT.hu adatlapján, akkor a közkézhányad tízszerese pörgött meg ma a parketten, azaz félóránként minden tulajdonos eladott. Ez aztán a "befektetés"! :)
Olvasói helyreigazítás szerint nem jól láttam, mert nem a tízszerese, hanem "csak" 100%-a pörgött meg a floatnak. No, azért az se semmi, ha szinte mindenki elad.
Holnap új menet, a rulett pörög tovább! :)
Persze az országos csúcsot továbbra is a Humet(eorit) tartja. +/- 20%-os limit uptól limit downig esett napon belül. :)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...