eddig minden bejött amit a régi kgy-ken hintettek
2007 októberében megérkezett a nagybefektető. 2008 tavaszán Gem lejegyezte és lehívta a kv-kat
2008 őszén OTCQX-en széttépték a geniket
2008 októberében megjött a nagybüfi
2009 februárban megvették a spanyol Solart, Ja 2008 ban világelsőként termelni kezdett az AMAT gyárunk, idén nyereséges.((((((
ex, miután te az égvilágon nem látsz tovább az orrodnál és ilyen típusú üzleti tranzakciókkal sem nagyon találkozhattál, nyilván nem marad más neked mint a fanyalgás. Azért mások is olvassák ezt a topikot és hidd el, nem te kedvedért....:)))
"eddig minden, a vezetőség kompetenciáját megkérdőjelező gondolat eretnekségnek számított szemedben"
hát tudod, ha ez így igaz lenne, még akár logikus is lehetne amit írtál
de ezek szerint "valahogyan" mindig elkerülte a figyelmedet, amikor azt fejtegettem hogy alapvetően a Fund-ban bízom, nem Rényiékben
volt olyan, hogy leálltam vitázni azokkal, akik konkrét hazugságokkal vádolták a cégvezetést - úgy tűnik, te ezt elvtelen rajongásnak láttad. ezesetben a hiba a te készülékedben van, sajnálom..
Ha valaki veszi a fáradtságot rövid úton megtudhatja, hogy a Cogenco-ba a 2,6 MUSD-t egy Bernd J. Hamacher-Schwieren nevű úr teszi bele. Ő pedig egy igen megbízható ember ha utánanéznétek. Azaz ezzel a lépéssel és ha olvastok a sorokban kiderül, hogy a pénz jelentős része a Cogenco-ból a GCM-hez kerül, aki szerintem ezt a tartozás törlesztésére fogja felhasználni a Genesis felé valamilyen technikával. Tehát meg van ez komponálva, csak olvasni kell. Amennyiben az első tőkeemelés a Cogencoban lezajlik, szerintem simán bejön a következő 50 Milla USD és létrejön az üzlet. Ha én csinálnám, akkor biztos benne lenne a term-ek között, hogy a Cogenco részvényeit valamilyen likviditást biztosító tőzsdén az USA-ban vezesse be és azt szerintem az 50 misit betevő is akarni fogja. Azaz akárhonnan nézem, akármi is történt tegnap még nagyon jól is ki lehet ebből kerülni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...