A legnagyobb problémát abban látom, hogy ha vki negatív véleményt ír le , azt mindjárt 'károgásnak' minősítitek! Egy topic akkor jó, építőjellegű ha pro és kontra érvek is elhangzanak . Mikor ide már csak a papírba beregadttak' írkálnak majd arról, hogy lesz ez még jobb is, akkor kell igazán eltemetni a papírt'!
Nézd én sem vagyok boldog ettől a helyzettől, azonban én örülök annak hogy némiképp tisztázódtak azok a negatív állítások amik miatt hónapok óta hangos volt a topik!
Nincs befektető egyenlőre adott feltételekkel, de próbálnak valamit tenni más konstrukcióban!
Mindenki eldöntheti hogy kiszáll vagy marad!
Az a nagy helyzet, hogy majd' mindenki ül vmiben (aka be van ragadva többé-kevésbé), ezért nem értem, mi oka bárkinek beugrani topikokba ekézni...
A Geniben ülők sem járnak, pedig lenne hova, (phyl,otp,humi folytassam?).. aki meg mégis kivétel volna a fentiek alól, annak IDEJE nincs rá, mert bizony azért meg is kell dolgozni ilyen időkben.
A hét vicce: " A CÉG MŰKÖDIK A PROJEKT NEM BUKOTT MEG... Winos". Látom beléptél a rátukmálósok táborába. Tudod itt mindenki hülye aki a veszélyre figyelmeztet, Mercurius szerint a cikk írója is csak egy napot foglalkozott a Genesis storyval, mondja ezt az aki néhány hónappal ez előtt 2000 ft. feletti árfolyamon jó vételnek tartotta a papírt! Szálljatok le a magas lóról" . Ne maradjatok lúzerek örökre!
Az infrastruktúra- és oktatásfejlesztés mellett különös hangsúlyt fektetnek az alternatív energiaforrások használatának ösztönzésére és a válság kárvallottjainak megsegítésére. Előbbi célra 51, utóbbira pedig 25 milliárd dollárt költenének.
Minden esetre igy könnyebb lesz forrást bevonni hogy nem kötik az ebet a karóhoz a cég is eljutott odáig hogy 2000 feletti tőkeemelés nem megvalósítható.
Reálisabb az a megoldás hogy projektenként beengednek valakit teszem azt a spanyol gyár kinai tőke, magyar pedig izraeli
Figyelj, ez az újságíró foglalkozott max. 1 napot a Genesis storyval, az hogy mit ír, és hogyan fogalmaz, szerintem teljesen érdektelen kell hogy legyen azok számára, akik itt "lebzselnek" jelen fórumban, mert nagyságrdendekkel többet foglalkoznak a Genesissel, mint a szerző, akinek semmilyen többlet információja nincs a cégről... leírta hány percet szánt rá Rényi... (55)
Ettől még lovagolhatsz minden szópáron külön-külön, szerintem viszont nincs ezeknek jelentősége.
Az 500 MW-s támogatásokat természetesen a felhasználó farmok fogják megkapni. Főleg azok, akik közel vannak a tűzhöz (Önkormányzatok). Ez nem érinti közvetlenül a Genesist. Annak vásárlóit érinti, de mint látjuk ez odébb van.
Igen, tőke nélkül nem fog menni. Jelen helyzetben szerintem igen kevesen látják előre, mikor és hogyan tud tőkét szerezni a cég.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...