Igazad van, hisz végül mégis csak ők a válság egyik legnagyobb vesztesei...valamint ez csak 1 hasonlat volt, meg én a jelenségre írtam, ha nem figyeltél volna.
( na meg a Genesis )
Az OTP-topik meg külön szám, de ezzel nem csak én vagyok egyedül, már más is utalt rá...
( ...1 hónapos tőzsdei "múlttal" értika piac irányát...agyrém...)
"paranónia" az az, amikor annyire el van borulva valakinek az agya, hogy a "hejesírásra" sem tud már figyelni :)
Törölt felhasználó2009. 01. 25. 10:22
T. Fórumozók!
Több hónap kihagyás/irogatás után úgy érzem, hogy ismét írnom kell.
Ami visszatartott, az egyesek minden józan észt nélkülöző, számomra teljesen érthetetlen megnyilvánulása.
Megmondom, mi a legnagyobb baj : egyesek elfelejtették, hogy "HONNAN JÖTTEK" !!!
1,5-2 évvel ezelött akik most ócsárolják a pappírt, Istenítettek mindent. Együtt fényképezkedtek a Nagytulajokkal, most meg oda piszkítanak, ahonnan idáig ettek...
Egyszerűen nem értem...mire jó ez ?!
Oké, rendben van, jelen állás szerint ott tartunk, ahol 2 éve...És ??? A döntéséért mindenki maga felel, nincs szükség egymás és a részvény ócsárolására...
Ez az egyetlen topik, ahol ez minden nap elhangzik...Miért nincs ez az OTP-topikban ?? lassan 20%-ot sem ér a papír...És ?...nincs Csányi-gyalázkodás, stb...egyszerűen válság van !!!
Mégegyszer mondom, jó lenne, ha egyesek magukba szállnának és 1 picit elgondolkodnának...
Hogy mit hoz a jövő ?? senki sem tudja, kár naponta ismételgetni...
( és igen, sokunknak van még papírja, attól függetlenül, hogy nem naponta írogat be ide...)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...