Nem (csak) a vitatott elemzéssel van a baj. Hanem, hogy a kisbefektetők segítésére (információ, tapasztalat) létrehozott oldal mivel üzleti kapcsolatba került a céggel a hitelét vesztette el. (de nem most)
gog123!! megmondom őszintén, abszolút nem érdekel! :-))
Nem járok SOHA már semmilyen közgyűlésre!
Rájöttem, hogy csak rosszabb irányba befolyásolt engem is, hogy eljártam Geni-közgyálésekre, és mindig hitegették az embert..
A legtöbb cégvezető is csak a saját érdekeit nézi, magasról szarik a kisrészvényesekre, ezt szűrtem le az egészből.
A megézéseim szerint fogok továbbra is részvényt venni, senkire nem hallgatva ezentúl, csak saját magamra. Ez a járható út.
Ha eddig hallgttam valami "komolyabbnak" mondott tőzsdésre, a legtöbb esetben csak megszívtam.
Meg a brókerekre sem érdemes hallgatni, erre is rájöttem, a legtöbbjük csak a jutalékért hajt.
A legjobb tőzsdei tanács a saát tanácsom,erre rájöttem.
mutyiország vagyunk, ezért nem érdemes bízni egyik cégvezetésben sem!
Na jó, az RFV eddig teljesen korrekt és nem kamuzik, mint más cégek.
Szóval vannak kivételek.
Ennyi a lényeg. A tőzsdét is lazán kell venni, mostantól max. 1 óra per nap.
Eddig a hülye Genesis miatt foglalkoztam többet vele, de már nincs ez a teher az ember vállán..
Ezért is jobb transzperens, hiteles, megbízható és kommunikatív cégbe fektetni.
Ahol nem kell sokat izgulni a dolgok miatt, és hivatalos bejelentések alapján mindent megtudhatnak a befektetők, és a határidőket is precíz, korrekt módón tartják.
Normális cég olyan pl. mint az RFV!
Na a Genesis is tanulhatna tőle, sokat is!!
:-)
Részemről ennyi a mondandóm.
Aki meg tanásot akar tőlem, az hívjon föl, sekit nem fogok már hívogatni, meg segítgetni, csak akkor, ha kölcsönös..és nem egyoldalú..Ezt általában mondom, nem személyre szabottan.
A legtöbb tőzsdei ember, rájöttem, pénzéhes és mocskos kapitalista, és csak a saát érdekeit nézi, hog neki jó legyen.
Meg asok hülye zsidó bankár, egyszer meg is érdemelnék, hogy véglegesen elveszítsék a vagyonukat.
Amerika is megbukik egyszer, úgy is.
ha gazdaságilag nem, akkor ott van még a terrorizmus, Bin Lédenék! :-)))
Bizony szarul néznek ki ezek az elemzések.
Bezzeg amikor vmi jót írtak vhol, akkor öten belinkelték egymás után ugyanazt az elemzést.
Akkor senki semmin nem volt felháborodva, és nem nevezte használhatatlan blődségnek.
Pedig ha most annak minősíti, akkor annak idején legalább hasonló reakciót vártam volna el.
Más.
Israel_kosher10
Nem találok szavakat arra a mocsokra ami fröcsög belőled.
A dilettantizmus, demagógia, emberi butaság egyfajta gyomorforgató keveréke.
Légyszives máshol masírozz!
Kosher: Ne mondj ilyet, mert az RFV cégvezetése is magára veszi, és nem engednek be a közgyűlésre:))
Törölt felhasználó2008. 10. 02. 14:22
Az írek megölik az eurót
csütörtök, 02. október 2008Az euró halálához vezethet az az ír döntés, mely szerint minden banki betétet garantálnak, mert erodálhatja a közös pénz hitelességét - mondta Hugh Hendry, az egyik nagy brit befektetési alap igazgatója a CBNC-nek csütörtökön. A terv arra tett ígéretet, hogy garantálja hat ír-tulajdonú bank kötelezettségeit, 565 millió eurót, ami több, mint az ország éves bruttó hazai termékének (GDP) a fele. Amennyiben a döntés nem változik, tönkre teszi a közös valutát, mert az euró nem garantálható valuta, amiről a politikusok döntenek. A németek helyében lennék, én páldául visszakérném a német márkát - tette hozzá Hendry. Az ír törvényhozók csütörtökön a terv mögé álltak és a kormány szerint a törvényt ki fogják terjeszteni az ír érdekeltségű lakossági betétekkel rendelkező külföldi bankokra is. Ez a lépés Brüsszelben és Londonban is törényességi kérdéseket vetett fel az állami támogatás és a piaci verseny szempontjából. Az ilyen és ehhez hasonló pazarló kiadásokról folytatott tárgyalások tönkreteszik a befektetők bizalmát - óvott a döntéstől Hendry. Amikor egy kormány ilyen sok pénzt kibocsát, borsos árat fizet érte, mert egy külföldi eladósodásból fakadó fizetésképtelenség szélén áll Európa.
Úgy legyen! egy normális és épeszű nép az ír nemzet!!
Végre! Adja Isten, hogy megbukjon az euró és az egész unió omoljon össze!
Én max. 10-15 évet adok neki!
Ausztriában meg előretörtek a vasárnapi választásokon a nemzeti radikálisok, majd linkelek erről is! A két nagy tömegpárt pedig 60 éve nem látto történelmi mélypontokra süllyedt!
Ez lesz Magyarországon is, előbb-utóbb!
Bár itt az átlag IQ-jú, konzumidióták miatt inkább későbbre várható. De soha nem lehet tudni..Max. 10-20 év is itt a radikalizmus fog még jobban megerősödni!!
Remélhetőleg az egész mostani globális kapitalista rendszer átalakul. Harcba testvérek! :-))
Májustól szeptemberig Csak a Fund adott el?
Reális.
Amúgy ami a májusi nagy forgalmat illeti az DB AG eladásnak (330k) köszönhető.
Ne röhögtess már...a nagy forgalmú napokon szted CSAK a fund adott ath-n?
Mi meg csak vettük hallod...
Mindenkit madárnak nézel?
Istenem.
Törölt felhasználó2008. 10. 02. 14:16
..csak a lényeget belinkeltem, hisz a legnagyobb gazdasági-tőzsdei portálok technikai elemzéséről van szó.
trendlines.hu, profitline.hu :-)
RFV-t sokkal jobban megéri venni gog123, és ez halál komoly...!!
Majd meglátjátok....Bár nem kell nekem hinni.
Majd a piac eldönti a dolgokat..
Geniben lesznek még beöntések a következő pár hét alatt...majd kiderül...
Most mennem kell, én nem vagyok netfüggő, mint egyesek itt! :-)))
Remélhetőleg a globális kapitalizmus is megbukik, összeomlik, ahogy Soros György is megjósolta, leírta híres könyvében..
Mocskos kapitalisták, sok csaló cégvezető! és bankár!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...