A közgyűlésen való részvétel és a szavazati jog gyakorlásának feltétele, hogy
a) a részvény tulajdonosa legkésőbb a közgyűlést megelőző 2. (második)
munkanapig (nyilvántartási nap) a Társaság részvénykönyvébe hatályosan be
legyen jegyezve. A Társaság a nyilvántartási napon a részvénykönyvet lezárja, és
abban a közgyűlés befejezéséig bejegyzést nem teljesít.
b) A részvényes a közgyűlés előtt legkésőbb 2008. október 13-tól a
részvénytulajdonlás igazolásául részvényeit legalább a közgyűlés napjáig bezárólag
zároltassa. Nem szükséges a zárolásról külön letéti igazolás akkor, ha a részvény
letétbe helyezését a Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt.-nek a
sorszám szerinti tulajdonosokról szóló értesítése igazolja.
Mivel a tulajdonosi szerkezet nem teljességgel megbizható, a szabályozás bizonyos hiányosságai miatt, a 600K-s 'elveszett' pakk helyének egyetlen biztos kideritési módja, ha mindannyian zároltatunk a következő közgyűlésre!!!
Ha beigazolódnak a legpesszimistább elképzelések és a közkéz valójában már többségben van, akkor ezt a javunkra is fordithatjuk ('Le a funddal!':) tehát, gyertek el mindannyian!
Aki egyetért a tervezettel, kezdésnek jelezze a fórumban!
"Szerinted hány embernek tetszik az, hogy ennyire átláthatatlan, kiismerehetetlen a fűtualjdonos és az érdekkörei??"
mit panaszkodtok?
A fund nem egy jóléti alapítvány, hanem egy befektetői csoport aki pénzt szeretne kerseni.
Mivel nagy befektető és úgy rángatja a vezetést ahogy akarja így nekünk a számon kérést , üzleti tervet a Fund felé kellene feltenni!
R. G.-nek nincs beleszólása a dologba (elvileg), mert nincs szavazati joga (csak kevés)!
- engem az zavar a legjobban, h nincs üzleti terve a cégnek!
NINCS ÜZLETI TERVE!
A concept ipo nem működik!
más: a pszihomókusok azt javasolják a brókereknek, h szálljanak ki a saját életükből és próbáljanak meg kivűl állóként figyelni az esenényeket! Így jobban tudnak dönteni és elemezni.
Nekem egy kis lakás ára van a batyuban és egy pár család tagom is bizniszel vele.
és nincs a cégről infó!
Mi a @ volt az amcsi konferencián?
elmennek a sunyiba!
ex. megkiméllek a kiváncsiság ördögétől... semmi nincs benne csak ugyanez : hol a 600k, miért lett a Béten a közkézbe sorolva.
Erre az a válasz amit alant megirtam, és már fél éve is ugyanez volt, úgy látszik Merc is lemaradt vmiről (én a keler-t is felhivtam akkor ezügyben, hogy tuti legyen).
Amig nem jelentik be, és nincs új zároltatás nem leszünk okosabbak, de még a zároltatástól se feltétlen, mert ugye az sem kötelező.
Ezt hivják egyszerűen szivacsnak.
az hogy most ráparáztál valamire, ami már fél éve is téma volt, most meg lenyugszol azért mert megtudod azt, amit már akkor is mindenki megkapott magyarázatként, nos az nem gondolkodás
bocs..:D
Törölt felhasználó2008. 10. 01. 18:21
Egyetértek Veled! Nincs pálfordulás! De józsi-fordulás sincs! :-)
Igazada van, aki okos és ügyes, az is marad! :-))))
befejeztem helyetted a gondolatot! :-)))
Meg persze az önbizalom.. .-))
exmnbs1 Tévedsz! Nem is ismersz!
Ezen a hülye fórumon keresztül nem lehet egymást alaposan megismerni, így nem is lehet véleményt alkotni a másikról! Csak kicsit..
Ez csak egy virtuális tér... Ami nem egyenlő a valósággal..
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...