Ezen az egész BÉT-en minden olyan gyanús nekem. :-)) Ez az egész szabályozási környezet nem kosher!
Meg a tőkepiaci törvényt is módosítani kéne már, keményebb szaknciók, stb..
Szóval vagy a BÉT emberei hülyék, vagy a Genesis vezetői. :-))
Vagy mindkettő. :-))
Attól mert 1-2 személy átlátja, még sok kisbüfi csalódhat!!
Meg lehet nézni a fórumot, régebben, 1-2 éve elég sok hozzászóló volt, most meg kb. ugyanaz a 4-5 ember, - a két kezemen meg tudom számolni, - szól hozzá!
Egyébként meg nekem is van Genesis-részvényem, nem is kevés, én csak objektíven nézem és látom a dolgokat, nem vagyok elfogult egyik irányban sem.
Vannak hurráoptimista, pesszimista és objektív befektetők!
Na most mennem kell, reméljük fény derül minél előbb a 600 ezer db-os pakkra!
Remélhetőleg tényleg igazad van moiser és nincs semmi kamuzás a háttérben, én is remélem. Ha meg elfelejtettek volna valamit bejelnteni, az meg nagyon égő és szégyen lenne Genire nézve. Ne így legyen, én bízok bennük továbbra is, csak közben gondolkozom is!
Igen , a keler zároltatásos adatok alapján.
Ennyi.
Keleres papir nélkül nem jelentheti, és ha csak annyiról van akkor annyit jelent.
Ha ne adj isten mégse adták el, és a köv. közgyülire mind zároltatják, akkor AZ fog megjelenni a köv. gyj-ben és tul.szerkezetben, SŐT még a Béten is :)
Akkor lehet agyalni, hogy eladták és visszavették olcsón stb. stb.
Hülye a rendszer szvsz, de ez nem spec. nem Rényi vagy a Geni hibája.
Sztem hivd fel a Bétet és kérdezd meg hogy az ő tulajdonosi szerkezetük MI alapján készül, ha nem cég által bejelentett adatok alapján (ami a zároltatási keler megfeleltetés alapján ugye) :))
Ha ugyanis ők tényleg belelátnak mindenki számlájába mindenhol a világon akkor valóban, a Fund egyértelműen elmúlasztott bejelenteni egy eladást, birságolják meg!
(Megjegyzem csendben:"A közölt információk tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért, teljességéért és hitelességéért a Budapesti Értéktőzsde Zrt. nem vállal felelősséget. ", tehát igen kicsi az esélye, hogy röntgenlátásuk van) :D
Ugyanazt támasztod alá ugyanazzal.
(És ebben oda volt csillagozva, hogy a Fund nem szólt hogy eladott volna, úgyhogy valószinű csak nem zároltatott)
Szörnyű amit művelsz. Idáig hol voltál? 1 éve folyamatosan (többek között) ezeket a kérdéseket is feszegettük. Mit kaptunk tőled?, kioktatást és személyeskedést........érveket/tényeket te is mellőzted.......
fretek, most hogy így definiáltad a recept hozzávalóit, engem az is érdekelne, hogy amit kifőztek annak mi az ára pillanatnyilag
Törölt felhasználó2008. 10. 01. 17:51
ki a bölcsész, netán én? :-)))
Eddig azt hittem bróker vagyok, hisz exmnbs1 ezt mondta! :-)
mások szerint marketinges, Amway-ügynök, stb. Mi vagyok én, polihisztor?:-)))
Törölt felhasználó2008. 10. 01. 17:48
Semmihez sem asszisztáltam, hisz én I. Kosher vagyok! :-)) láhatod...
Egyébként mindeki máskor világosodik meg!
Lehet, hogy én is egy áldozat vagyok, egy csalódott kisbefektető...
Ja és még annyit, hogy én csak kérdéseket tettem föl! Te pedig állítrtasz, a kettő között van különség!
moiser belinkeltem a dokumentumokat, ezek hiteles bizonyítékok! Te hog látod a helyzetet??
A tényekről beszéljünk, és ne másikat támadjuk!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...