Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:49

GENESIS  

Sziasztok!

Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))

Új név,új tervek,új remények...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:50
Előzmény: #77329  Törölt felhasználó
Moiser, az a 600k-s lemez nem járt le fél éve, max az A oldal. a B oldal számomra a Q2-nél és a BÉT közkéz változásánál járt le.
Miért gond, ha megpróbáltam pro vagy kontra ezt a kérdést megtudakolni, hogy akkor melyik verzió az igaz:
a) nem adtak el.
b) csökkent a tulajdonosi struktúrában a részesedésük.

Ugyanis szerintem két különböző dolog a Tulajdonosi stuktúra, és a szavazásra zároltatott részvények száma.
A Tulajdonosi struktúra (A GYJ-ben) mitől változik, ha nem adnak el papírt? Ez a dilemmám.
Miért a nem zároltatás a mérvadó, és miért nem az eladás bejelentésének a hiánya. Nekem ez a dilemmám, erre akartam választ kapni.

Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:49
moiser..Igen, és csak az is felvetés volt. Kérdeztem, hogy nem lehet-e, hogy a Fund ad el??
Nem állítottam, hogy tutira a főtulaj adna el. De miért ne lehetne??
Az utóbbi idézetem nincs ezzel ellentétben, mivel mindkettőt lehetőségként írtam.
Ha sokrégi részvényes begurul, akkor majd megszívatják az újakat, tudod! :-)))

mr_apricot! így van, ilyen ovis fórumon az embert tudják manipulálni.
én is könnyen manipulálható vagyok, ha ide beleolvasok. :-))))))

Próbálok gentleman maradni, mint az életben mindig, de ilyen ovis, vicces társaságban az ember néha-néha felveszi a keszttyűt és lemegy a zéró színvonalatokra! :-)

épp azért zéró, mert minde hülyével leálltok vitázni értelmetlenül! gazdi, exmnbs1, BB! :-)))

Még jó is, hogy idejöttem, hisz legalább lesz egy óvóbácsi aki vigyáz az itteni deósokra! :-)
A pelenkázást is bevállalom, kezdem mondjuk Robcsee-val! De jól el is fenekelm majd! :-))))

Bocsi, hogy lesüllyedtem a szintetekre, ti meg sak akkor vagytok képesek beszélni velem, ha felveszem ezt az ovis színvonalat, ezt már észrevettem. Innen látni, hogy ki is a magsabb IQ-jú!
Hisz, én megjátszok 1-2 dolgot, mások meg egyből rám harapnak! Kapásom van! :-)

exmnbs1! Te pedig ne gyárts már állandóan feleslegs összeesküvés-elméleteket! :-))
Csak hiteletelenné válsz!

jó éjt!
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:44
Előzmény: #77335  Törölt felhasználó
Úgy tűnik BigBroker barátunk szívesen nyerészkedig a Genesissel mások rovására, és ennek megfelelően változtatja a véleményét a papírról, annak ellenére, hogy a fundamentum nem változik. Ok, ilyen a tőzsde, de azért ezért nem léne a mellét vernie a büszkeségtől.

Valszeg én vagyok a hülye, hogy nem játszottam ilyen játékot (még felkérésre sem), pedig én biztosan megtehettem volna.
exmnbs1 2008. 10. 01. 23:42
Előzmény: #77335  Törölt felhasználó
moiser, merc stílusa hogy jön a képbe, merc gyakorlatilag júniusban visszavonult
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:42
Előzmény: #77330  exmnbs1
exmnbs, semmi közöm a trendlineshez. Reagáltam is az ominózus "elemzésre", meg lehet nézni...
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:40
Előzmény: #77333  exmnbs1
"A régieksokat nyernek rajta, az újak meg szívnak, ha marad ez a lenéző mercuriusi
stílus! "

Egy pár órája, még arról volt szó hogy a Fund nyer ezen(mindig felmegy és visszaöntik), de nem gond...
Itt már semmin nem lepődök meg :))

Látom honnan a nagy szakértés :P
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:39
Kedves Mercurius!

Ezen nem veszünk össze! :-) Az offshore cégről régóta tudok én is. Ez természetes.
Én csak a hiányzó 600 ezer db-ra gondoltam!
Erre jöttem rá az utóbbi pár napban, amint felhívtad rá a figyelmem és én is utánaszámoltam.
Tudod, ninc sidőm minden percben a Genivel foglalkozni, így sokszor nem tudja már az ember követni ezt az egész projektet.
Félreértettél szerintem.
Jó, hogy tudom, hogy offshore cég a főtulaj, de a hiányzó 600 ezer db tényleg új nekem, nincs sidőm mindent átbogarászni!
Ok, akkor én is félreértettelek bizti!
Nem komolyan gondoltam, hogy lenéznél engem, csak felháborodtam hirtelen zon, amit írtál, hogy mintha nem tudnám, hogy a főtulaj egy offshore cég. Na szóval megbeszéltük. :-)))

Bizalomvesztés, én így fogalmaznék, ez a fő probléma.
Transzparencia, hitelesség hiánya!
Kommunikációkészség hiánya! Genire értem..

A portfolióm megosztását már korábban elkezdtem (1-2 hónapja, amikor láttam a bénázást), csak amikor ezt felvetetted még eladtam pár 100 db-ot, és transzparensebb, hiteles cégbe fektettem..

Van nekem önálló döntésképességem és akaratom. Furcsa, mi? :-)))

Na szép álmokat, üdv.!!

exmnbs1 2008. 10. 01. 23:34
Előzmény: #77327  Törölt felhasználó
Pont azért, kosher))))))
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:34
Előzmény: #77327  Törölt felhasználó
Igazad van BB, köszönöm a segítségedet:D
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:34
Előzmény: #77324  Törölt felhasználó
te BB, most komolyan lemész annyira óvodásba hogy azzal fenyegetőzz: ha Mercurius nem viselkedik kedvesebben veled, az ismerőseid beöntik a Genesis-üket? :D

te BB: öntsétek már be!!
exmnbs1 2008. 10. 01. 23:33
Előzmény: #77326  Törölt felhasználó
merc, israel és trendlines-ról írtam)))) gondolom nem te írtad a mai elemzést
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:30
Előzmény: #77315  Törölt felhasználó
Még mindig a fél éve lejárt lemez 600K dbon megy a hiszti?
Te jó ég.
Kellemetlen, de nem fog ettől a sok handabandától kiderülni, hogy eladták-e vagy sem.

BB még hányszor változtatsz véleményt egy napon belül?
Nem szédülsz bele?

Merc: az hogy aug.18án frissitették a bét adatokat, attól még a forrás ugyanaz. És ha egy pakk nincs nevesitve, akkor bizony mi más kategóriába kerülhetne mint a közkéz?

Nem lehet semmit tenni, max. mint irtam mindenkinek mindenét zároltatni és megnézni mennyi marad...
:)
Evvan, köll/nem köll...téma vége.

Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:30
Előzmény: #77324  Törölt felhasználó
"Régebben az volt velem a baj, hogy optimista voltam és hurrá, meg minen, most meg az, hogy kritikát fogalmazok meg?"

leginkább az hogy mindezt egy héten belül, miközben semmi újdonság nem látott napvilágot, kedves főszakértő!
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:29
Te meg nem vagy beszámíható!
A logikád enyhén szólva nagyon ferde, Te túl teszel minden fórumozón! Komolyan! :-)
nem tudlak követni Téged, biztos mert nem vagyunk azonos értelmi szinten. :-)
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:28
Előzmény: #77323  exmnbs1
"ez a 2 Coming Out a 2 fő propagátortól arra a sejtésre vezetett, hogy mégis rallira számítanak
exmnbs1"

Lebuktunk, ez a titkos paktum célja... :-P
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:27
Kedves BB!

Emlékeim szerint, pár napja még nagyon is optimista voltál a Genesissel kapcsolatban. Azóta eladtál, és pesszimista lettél. Délután azt írtad, én nyitottam fel a szemed a GIF és a Közkézhányad problematikájának kérdésében.

Ezek alapján nem kommentálnám bővebben az előbbi hozzászólásodat.

"Telefonos interjú? Azért nem kell ilyen lenézőnek lenned!
már rég eladtátok volna a pakkjaitokat, ha nem biztatlak Téged főleg! "

Ebben nem volt semmi lenéző. Csak nem értem, miért Nálam érdeklődtél, hogy kaptam-e választ, és miért nem hívtad fel Őket, hiszen jó kapcsolatban vagytok. Ebben az egészben nekem csak annyi volt a fura, hogy rám hivatkozol.

Ez viszont sértő, hogy azt állítod a Te bíztatásod miatt, nem adtam el Genesis részvényt.
Én úgy látom, eléggé fordítva van: Te adtál el azért, mert felnyitottam a szemed, kedves "régi részvényes"!

Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:26
Remélem nem rólam beszélsz!
Ha igen, akkor szégyelld magad!
Tudod, főleg nekem köszönhetően elég sokat nyertek a Genesis-en, az utóbbi 2-2,5 évben! Ezek tények..

No látod Te is realizáltál többször is, akkor magadnak is mondhatnád, amit mondtál!
Erről ennyit!!
Ne légy már álszent!
Nem lehet portfoliót megosztani??

Én vagyok a hibás, mi??
Ezt birom itt a fórumon egyes barmokban, hogy a másik részvényest hibáztatják mindenért!
Az a hibás, aki kritikát fogalmaz meg és nem megy birka módra a többi után, ugye?

Talán nem inkább a Genesis hibája a bizalomvesztés?

Az eszem megáll!! komolyan!

ennyi lúzer kisbüfit egy rakáson%

tuti, hogy itt mindenki a legtöbben, jóval 2000 Ft fölötti árfolyamokon szálltka be!
Ezért rezelnek és támadják a másikat!!

Régebben az volt velem a baj, hogy optimista voltam és hurrá, meg minen, most meg az, hogy kritikát fogalmazok meg?

Ja, meg egy másik dolog, hogy még most is írnak ide olyanok, akiknek én ajánlottam a Genesis-befektetést, mert maguktól nem jöttek volna rá időben!
pl. gog123! Mesélj erről! :-)
Brókerek brókere lettem, hiába, ez TÉNY! :-)
Önbizalom meg kell az embernek!

De másokat is említhetnék!

Szóval nem kell itt a janit játszani az új részvényeseknek!

Tisztelni kéne a régi motorosokat!

Mert, ha egyszer el kezdik öntögetni a több tízezres pakkokat, abban nem lesz köszönet!
Csak az újaknak, pl. Mercuriuséknak lesz baja ebből, ha látják, hogy a részvény árfolyam mindig megáll 2500-2600 Ft körül és onna zutty, vissza! :-))
A régieksokat nyernek rajta, az újak meg szívnak, ha marad ez a lenéző mercuriusi
stílus!

Szép álmokat!

exmnbs1 2008. 10. 01. 23:26
Előzmény: #77321  exmnbs1
ez a 2 Coming Out a 2 fő propagátortól arra a sejtésre vezetett, hogy mégis rallira számítanak
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 23:21
Előzmény: #77320  Törölt felhasználó
ok
exmnbs1 2008. 10. 01. 23:19
BB, szóval te láttad hogy gázos az ügy de itt toboroztál. Miért is?

Topik gazda

adra
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek