2k nem nagy.
Ez is viszonylagos.
Csakhogy, 2 hónappal ezelőttig egy 2k-s boritással limites minuszba lehetett küldeni az egész csotrogány papirját...
Te is tapasztalhattad,hogy vmi változott, legfeljebb 'hattyúdalként' könyveled el, személyes okokból.
"Ma voltak nagyobb pakkok, ami persze viszonylagos, 2K mitől is nagy? "
ma? inkább pár hete. legfeljebb neked ma tűnt fel, amit moiser pl. már hetek óta írogat..
2k mitől nagy? emlékszel még, mikor a házi pszichopatánknak egész napra témát adott, ha egy 1000 darabos "gigapakk" feltűnt a könyvben? :) egy jó pár hete ezek már pillanatok alatt fogynak el, nem tűnt fel?
Nehogy átkötéseknek legyél tanúja....
Ma voltak nagyobb pakkok, ami persze viszonylagos, 2K mitől is nagy?
Nézz rá, hogy a nagypakkot mekkora pakkok követik magasabb árfolyamon.
apricot, ez a Fundos duma hihető volt, egész tavaly augusztusig, mikor a Cogenco 10K-ból kiderült, hogy nincs pénzük, azóta semmi olyan info nem jött, ami ezt cáfolná
Egyébként mire várna a Fund ha lenne pénze? Nem tünt fel, hogy 1 évig nem tudtak egy vasat sem emelni egy olyan iparágba, ahol a pozíciók elfoglalása folyik és fokozottan igaz, hogy az idő pénz?
szóval te azt látod a kötéslistából, hogy világgazdasági para közepén, lejárt tőkeemelési felhatalmazással, csúszásban és befektető nélkül a megszédített kisbefektetők nyelik többezresével a pakkokat?
én nem egészen, de megintcsak annyit: más az optikánk
ex, én mást is látni vélek a kötéslistában és a kereskedésben, nézd meg jobban :)
Egyébként nem tudom, hogy az, hogy a Bank of NewYork sikkasztani fog és boritja a letétben levő papirokat a piacra, hogyan és mi módon felel meg a fene nagy igazságérzetednek, és a korrekt tájékoztatás, valamint az őszinteség legalapvetőbb elemeinek egyáltalán!!!
Ilyeneket te irsz nap mint nap.
Értem, ha meg akarsz menteni embereket a bukótól, csak a nagy helyzet, hogy a cél nem szentesiti az eszközt!
Sőt.
Máséban a szálkát ugye...
moiser, nekem is van igazságérzetem, én is azért vagyok itt. Amit a cég produkált, az mocsok kevés. És akkor még nem beszéltem a kis singapuri seftről, a knowhowról és a rvpanamáról, amellyel sikerült a céget kiüríteni. Eddig viszont a tulajok szépen kerestek, több mint 3m rv-t borítottak. Mostanában is a kicsik vannak beugrasztva, elég ránézni a kötéslistákra.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...