Név Részesedés (%) Szavazati arány (%)
Genesis Investment Fund 37,61 37,61
STP Technologies Pte. Ltd. 11,25 11,25
Acquisition Pro Ltd. 6,00 6,00
Közkézhányad
45,14%
Utolsó frissítés dátuma: 2008. aug. 18
Bevezetett mennyiség 8 003 160
Ez itt a léneg: Hiába mondja a Genesis, hogy az április közgyűlésükre nem zároltatták a teljes Fund-pakkot, a BÉT hivatalos adatai között (Utolsó frissítés dátuma: 2008. aug. 18.) úgy szerepel, hogy 3 millió db részvénye van a Fundnak, azaz 37,61 %!!
Fel kell tenni a következő kérdést:
1. Mi a helyzet a különözettel??
Azaz a 600 ezer db-os pakkal??
A válaszon érdemes elgondolkoni, meg a fenti dokumentumok, stb. összefüggésein is!!
A) üres tőzsdei cég induláshoz
B) nagyívű célok (pl. kijutunk a következő vb-re vagy világelső magyar napelemgyár)
C) korrupt/buta politikai döntéshozók (geni párja megvan a hazai szélerőmű és biomassza piacon is)
D) cca. 150-200 MFt a le/föl játékhoz
E) 2 jó bróker (jobb, ha 2 különböző cégnél)
F) vételi opció néhány elemzőnek
G) 4-5 jó tollú bölcsész
kosher, ezeket pont te kérdezed aki a tavaly nyári tömés terítéshez aktívan asszisztált, tudod a 400K-ről is beszélek, amit állítólag bennfentesek vásároltak fel
A kisbüfik beültetésében érdemeid elévülhetetlenek, és a tartatásra is próbáltad őket rábeszélni.
Törölt felhasználó2008. 10. 01. 17:17
Nagyjából erről szól Mercurius levele amiket én is felvetettem. ő adta nekem az ötletet, és én is utána számoltam.
Nem értik sokan a tulajdonosi átrendeződéseket, hova lett a 600 ezer db, stb..
Nem transzparens, nem átlátható az egész!!
Hitelesség meg..
Így van! Na meg figyelj, Te mire véled azt, hogy a Geni-részvények árfolyama az elmúlt gy évben kb. 10-15-ször, vagy akár többször is nagy kilengésekkel mozgott? nyilván elég illikvid, ezt én is tudom...
Az a kérdés, hogy kik vették, és veszik mindig 1500-1700 Ft között, és miután felment az árfolyam 2200-2500 Ft-ig, miért morzsolódott le szép lassan az árfolyam, hogy újra ismét nagyot száguldhasson?
Nem lehet, hogy ez a Fundnak érdeke??
Ezek csak kérdések.
Feltételezhető-e, hogy mondjuk a Fund-közeliek vásárolnak alacsonyabb áron, majd 2000 Ft fölött mindig rászórják a kisbüfikre???
Az árfolyam az elmúlt egy évben így alakult.
Kérdés, hogy a hosszú távú kisbüfik mikor járnak jól???
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...