Akkor a Soros fundjaiban se igen bíznak, mert az is egytől egyik off-shore, igaz?
Törölt felhasználó2008. 10. 01. 16:32
Meg azért még is csak egy offshore cég a főtulaj...
Sokan nem bíznak az ilyenben! Sajna.
Nem véletlen van ez.
Majd, ha jön egy igazi szakmai befektető, akkor azt lehet mondai, na ezek tényleg megcsinálják!!
Meg a transzparencia, hitelesség hiánya is megfigyelhető!
Például az az értelme, hogy ennyivel bőven fújják a passzát szelet a közgyűlésen. Azt meg simán el tudom képzelni, hogy a részvények több letétkezelőnél vannak (bankok) és ennyiről volt például egyszerű és gyors a letéti igazolás a zárolásról.
BB, kóser a te megvilágosodásod az újévhez köthető?
Törölt felhasználó2008. 10. 01. 16:27
Már bocsi, de én haláli nyugodt vagyok! :-)
Csak tényeket soroltam föl, ami lehet fáj egyeseknek.. Ezen nem veszünk össze. Tudom miről szól a plazma fáklya. Nem a plazma tv-ről, ahogy Te gondolod! :-))
gensolar!
Ok, ezt én is tudom és értem is, hogy az áprilisi közgyűlésen nem zároltatták az összes Fund-részvényt!
Csak tudod itt is lehetne kérdéseket feltenni:
1. Mi értelme annak, hogy a 3,6 millió db Fund-részvényből nem zároltatnak 600 ezer db-ot?
2.Miért pont ennyit nem zároltatnak?
3. Eközben mit csinálnak ezzel a részvénypakkal? forgatják netán valahol, vagy más egyéb?
Már megint jöttök a 600k részvénnyel. Régebben már mintha írtam volna, hogy ha eladta volna, be kellett volna jelentenie. Megtörtént? Nem. A Genesis részvénykönyvében az utolsó tulajdonosi megfeleltetéskor ugye a megjegyzéses hirdetmény szerint szerint nem zároltatta az összes részvényét. Namármost én lemegyek hídba, ha nem kérdeztek rá a Fundra, hogy "Te Fund, megvan még a részvényed? Mert ha nem be kell jelentened" Ha eladta volna és a Genesis erről tudna, akkor ők biztos bejelentették volna. Rájuk a hazai TPT vonatkozik és eddig betartották.
Nekem a Cogenco szó lett gyanús, addig tetszett a story))))
Viszont te BB, megint kikaptad a tuttit)))
Törölt felhasználó2008. 10. 01. 16:09
exmnbs1! :-))))
A Geninél melyik szó a gyanús Neked?
RFV már tiszta. és a Pannonflaxnál?
Nekem a Csepel-részvnyben maga a Csepel szó is gyanús már. :-)))) Tudod..
Én sem veszek RFV-t, mert ez a plazma szó gyanús a storyban)))
Törölt felhasználó2008. 10. 01. 16:03
Jól van, egészségedre! :-))
Szerintem szóról szóra érthetően fogalmztak a plazma fáklyás közleményben. Nem tudom mi kifogásod van. Viszont a Genesisben tényleg voltak már kissé fura közlemények, plusz késve érkezett bejelentések.
Ja és a főtualjdonos mlég nem számolt el kb. 600 ezer db részvényével, hog hol is, kinél is van ez a pakk. Ez lenne a transzparencia?
Nézz utána. Mercurius vette először észre, úgyhogy nem lehet rám fogni, hogy elfogult lennék, és Neked is elküldte mailben!
Utána számoltam, és kicsit tényleg gázos ez az ügy...
Majd írok még erről később, bővebben is, ha érdekel...
moiser ne vegyél RFV-t, nem Neked való részvény! :-) Maradj a Geninél! De tényleg!
Várd meg a korrekciót, ha egyáltalán lesz...
Utána néztem...megvárom a tetejét, aztán a korrekciót... sorry nem fér bele a stratégiámba másképp.
Ami meg a hiteles közleményeket illeti, olvass utána a plazma fáklyának és a aztán olvasd el újra :)
Kicsit keveri csak a dolgokat és egy cseppet irreális a fogalmazás, de végülis !
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...