"A Genesis a közeljövőben Magyarországon, Spanyolországban és Szingapúrban tervezi napelemek gyártását, ezzel kapcsolatban szinte naponta jelennek meg új hírek. A spanyolországi gyár megnyitását tervezik leghamarabb, a bejelentés bármelyik pillanatban megtörténhet a hírek szerint.
"
írta: B_K dátum: 2008. április 21. 17:19:12 hozzászólások (3)
Címkék: genesis, usa
A Genesis már a megbízási szerződést is megkötötte a Merriman Curhan Ford and Co. céggel arra, hogy a forgalmazáshoz szükséges, úgynevezett "Amerikai Fő Kapcsolattartóként" (PAL) képviselje a céget az amerikai tőzsdén. Rényi Gábor, a Genesis vezérigazgatója szerint azért különösen fontos az amerikai jelenlét, mert a tengerentúli befektetők külföldi részvénykereslete 20 éve nem volt ilyen magas.
A Budapesti Értéktőzsdén szerepelő Genesis tavaly 747,5 millió forintos veszteséget könyvelhetett el, ami javulás a korábbi év 1,37 milliárdos mínusza után. Az árbevétel mindössze 32,3 millió forint volt, ez jórészt annak köszönhető, hogy a cég eladta különböző érdekeltségeit, minden energiáját a napelemgyártásra fordította.
A Genesis a közeljövőben Magyarországon, Spanyolországban és Szingapúrban tervezi napelemek gyártását, ezzel kapcsolatban szinte naponta jelennek meg új hírek. A spanyolországi gyár megnyitását tervezik leghamarabb, a bejelentés bármelyik pillanatban megtörténhet a hírek szerint.
Nem hiszem hogy létezik olyan befektető, aki 50-100 Ft-os nyeresség fejében ki-be ugrál a Genesis-ben. Arra ott az OTP, Richter, stb. Pénteken Genesis közgyűlés, lehet hogy egyesek már arra vásárolnak, vagy ki tudja ...
Tavaly tavasszal kezdte Márki futtatni a papírt először tudom mert akkor vettem az első adagot. BB más kategória . Akkor aki vett 1000 körül vette. Még bőven nyerőben van . Attól függetlenül,hogy Te itt milyen szerepet játszol tudod,hogy biztos üzlet nincs a tőzsdén ,aki nem vállal fel kockázatot az nem is nyerhet .Minél több információt szerezz meg egy cégről és az alapján döntsd el megéri-e belevenni. Ha biztos tudod ,hogy szereznek befektetőt mennyiért tudnál genit venni?
Nem értem milyen kitömésről beszéltek?! Kitömni a libát szokták, hogy lehet valakit ugy kitömni hogy nem áll bennt vételen? Ezt magyarázzátok már el nekem légyszives!
Hát pedig ez eddig tényleg kitömésnek tűnik. Mondom ezt úgy, hogy poziban vagyok.
Ezt a hírecskék egyesek kihasználták, hogy szabaduljanak a részvénytől. Méghozzá nem is olyan kicsi pakkoktól (a szokásos 50 db-okhoz képest). Ha komolyabb hír lesz, akkor úgysincs ellenállás. Addig meg páran csökkentették a kockázatukat (optimista verzió...).
Törölt felhasználó2008. 04. 22. 10:42
Csak óvatosan a -nagyon veszik a papírt- beírásokkal! Ne hülyítsétek egymást! Ugyanaz a papírmennyiség fordul meg kétszer-háromszor. Sokkal nagyobb forgalom kell, és sokkal nagyobb emelkedés!!! Ez nulla
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...