Azokat is Te paráztatod. Nektek csak a haverjaiddal együtt az az érdeketek,hogy olcsón vegyetek még mielőtt meg lesz a befektető.Ilyen ember nincs aki maga ellen beszél ok nélkül. Akik azt mondták,hogy ott is venni kell azoknak felhívták a figyelmüket arra,hogy ez nem 1hetes befektetés lesz ,hanem min 1-2 éves. Bőven lehetnek ők még nyerőben,ha a lebeszélésedre nem adták oda olcsóbban a beker áruknál és kivárják az 1-2 évet.
Kitömés nem lehet. egyszerűen lehetetlen.
Mégis kinek tudnák kitömni?????????????
Már a venni hajlandó kisbüfik pénze réges-régen elfogyott. már rég megvették a papírt.
Akit meg eltudtak keseríteni vagy paráztani azoktól veszik el szépen. (hát illetve csúnyán)
Akkora durranás lesz a papír mint az atom, hamarosan itt a nagy DURR. nem lehet már erjeszteni a piacot higyjétek el.
Ez a mai forgalom Genesis-ben, nyitás után alig több mint 1 órával.
(zárojelben írom, hogy a MOL eddig 24 milliós forgalommal picit le van maradva a Genesis mögött).
Itt valami erősen készülődik! Veszik a papírt nagyon!
El nem tudom képzelni, hogy milyen személyiség kell ahhoz, amitől egy olyan ember, akit a viselkedése miatt gyakran kimoderálnak a fórumból, hipp-hopp most a moderátor hangján szólal meg és próbál önmérsékletre inteni.
Szeva! én nem csinálok mást, csak felvettem a stílusodat, és ugyanannyi információ birtokában az ellenkezőjét állítom, mint amit te képviselsz.
Most már látod, hogy mennyire elviselhetetlen vagy?
Azoktól is kérjél bocsánatot akiket tavaly 1600 körül kiparáztattál ,hogy a haverjaiddal együtt tudjatok venni. Érdekes utáná a feltépésben már eltüntél,csak amikor elkezdett ismét esni akkor kerültetek elő. Nem kell ez az álszent duma.
Együttérzek önökkel hogy óriási a bukójuk, és ezt idegileg nehéz elviselni.
De kérem tartózkodjanak a minősíthetetlen durva személyeskedéstől mert ez nem idevaló.
Ráadásul olyan emberek irányába kifejezetten szánalmas cselekedet, akiknak semmi más bűnük nincs csak annyi hogy igazuk van.
Mert ők profibbak mint önök.Ez így van.
Ámde ezért még önök is maradjanak meg az emberi kommunikáció minimumán, mert egyébként csak amugat járatják le.
Köszönöm.
:-)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...