gog: Te is pontosan tudod miért ment. :-)
Bármit is mondott Gábor, nem azért hogy egymás szemébe nézzenek, sokkal inkább azért, hogy kezet fogjanak. 2 hete tárgyalnak egymással, mi újat tudnának mondani még személyesen?
Azt is tudod, hogy a DRESDNER BANK-al már milyen részletekbe menő tárgyalásokat fotytatnak, és a Szingapúri hírből számomra az derült ki, hogy úgy is lesz, ahogy Gábor elmondta. Egy dolog van hátra, véglegesíteni a dolgokat. Én azt gondolom 95%-ban minden részlet tisztázott az első gyár megépítéséig. Itt már csak az aláírások vannak hátra.
exmnbs: pontosan ezért mondjuk azt, hogy ez a papír alulértékelt jelenleg.
Ha valaki abban bízik (gondolom ezért vett részvényt) hogy sikeres lesz a projekt, aminek elengedhetetlen feltétele az új befektető, az tudja, hogy minimum 2800 Ft-ot KELL fizetnie a papírok darabjáért. Ezért mondom hogy jelenleg olcsó a papír. Ha nem lesz sikeres a történet, és nem bízunk benne (de akkor nem is kell venni), akkor meg drága.
Aki ott volt a road-shown, pontosan tudja hogy miért ment Rényi úr Kanadába... azt is sejti miért ment Vitvera úr Andalúziába, és mostmár azt is tudjuk miért volt Kunovits úr Szingapúrba.
Péntek este Pécsen ezzel zártuk a beszélgetést, hogy ki hova megy a jövő héten.
Rényi a pénzt szedi össze
Kunovits a technológiárt felelős
Vitvera pedig a gyártásért...
A tegnapi tájékoztatóval elindult egy visszafordíthatatlan folyamat, amit várhatóan az Applied Materials szerződése fog követni. A tegnapi tájkoztatásnak egy üzenete van, hogy hamarosan megállapodás születik a befektetőkkel.
Jó,igen,jogos a 2 pont (azt hittem már vmi más összefüggést kéne felfedeznem), de én nem is erre akartam utalni,hanem arra,h sok újdonság nem volt,(amiről 5 oldalon keresztül vitázni lehetne) legfeljebb
a végében lehetett,amiről viszont senki egy szót nem szólt itt.
És,ha esetleg ez tényleg így van,h egy büfi pont erre várt (ki tudja milyen okból)?
Ez pont úgy lehetséges,mint az,h vakítás volt az utolsó 2 sor.
iti, a link utolsó mondata pontot azért idéztem, mert tulajdonképp ma is igaz., úgy általában.
Abban a kontextusban a sikeres tőkeemelésen 1.2 millió részvény lejegyzését értettük alatta és lelkesek voltunk tőle, ami viszont kevés lett
ugyan már moiser. kétféle álláspont létezik a fórumon. pro ill. kontra. ha nem tudnád, elárulom Neked: folyamatosan a vétel/tartás mellett érvelsz. (ahogy pl. én amelett, hogy a genesis egy szarkupac). különbözhet a véleményünk, de azzal szvsz ne fárassz senkit, hogy
"Sose beszeltem se ra, se le senkit.
Nem is fogok. "
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...