Én most olvastam ezt a tegnapi bejelentést.
Összehoztátok itt már a knóhót mindennel,még a napelemek cellánkénti teljesítményével is és tipródtok rajta,h miért kell 4,5m kidobni ilyesmire,(holott ez a dolog már rég tudott (v várható)volt,csak nem volt így számszerűsítve.
Aztán közben a lényeg meg az utolsó két sorban van!
Sztem.
Sose beszeltem se ra, se le senkit.
Nem is fogok.
De ha neked tenyleg ilyen ketsegeid vannak a managementtel kapcsolatban, etc, akkor
1. menj el egy beftalira
2.fogalmazd meg mashogy, mert igy ez nem masik szemszog, hanem botranyos ostobasag...(bocs), es nem melto...(senkihez, es semmire)
Ui: amugy en se vagyok felhotlenul boldog, es vannak ketelyeim...(sot mi tobb, neha a para is elkap)
Nagy kulonbseg.
Igy, ha meg okosabb is lennel, mint ok (kiknek ki tudja milyen okbol de megvetted a 'gagyi' reszvenyeit), veletlenul se emlegetheted fel, hogy mire koltik a penzuket,vagy mit csinalnak szted rosszul!
Bocs.
:))
Amugy ez a 'beszelgetes' irrealis ugy ahogy van, gondolkozzunk el egy picit.
moiser, ez egy olyan story, hogy pillanatnyiag senki (vagy majdnem senki) se tudja, hogy a story a kezdetén vagy a végső felvonásnál tart. Így minden lépést ebből a 2 szemszögből érdemes megvizsgálni.
Ha ne adj isten történne vele valami, vége a cégnek? Na ne.
AMAT éves jelentésben kockázati tényező volt, hogy fejlesztőik megpattannak. Pl AMAT-os nem tudná pótolni?
exmnbs1:
Így van, ez a tőzsde, gyakorlatilag semmire nincs biztosíték.
Én úgy képzelem el, hogy kaptak cserébe egy 58216 oldalas doksit + a mérnökök kötelezettségeket vállaltak és az eddigi szerzőséseikhez még készült 18. Nem valószínű, hogy az üzemekben majdan elhelyezett kólaautomaták lennének ilyen drágák.
Robcse: Ha ennyit kalapoltak a támogatásokért, akkor nem veszi itt senki a kalapját. Most lehet azt mondani, hogy elindult a projekt. Nem is értem, hogy a tőzsdei árfolyam nem reagál a tegnap bejelentett tájékoztatásra. Ma legalább +10%-os emelkedést várok, és további hírek megjelenését.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...