Gazdi !
Igaz csíplek, jó a hangulatom ha olvashatom a szöveged ...
De felesleges topikot nyitni, indokok, elemzések nélkül - legyenke bármilyenek is ...
Mondom, a saját hülyeségeteket ne kenjétek a managementre. Lila ködökben éltek egy jó darabig, jönnek az "idén 5000" lesz szövegek, aztán ha nem, szidjátok a managementet. Szerintem meg egy gond van vele: túl magasan keresi a büfit. Szidni emiatt CSAK AKKOR LEHET MAJD, HA NEM IS TALÁL OTT. Addig add ela rv-ed, és igaztalanul ne vádaskodj.
exmbus1, azért mert a "jövő üzletága" még mindig ebben az országban vagyunk.
Törölt felhasználó2007. 11. 23. 09:53
Még a telket sem vették meg! Ahirrel csak a nagy zuhanást akarták lassitani.Nagyon rázós ez a ködösités!! Ezzel az erővel mi is csinálhatnánk egy napelem gyárat a nullából!! Erre ráfaragunk ha benne maradunk. Ha Rényi eddigi tőzsdei tevékenységét nézzük 2700-100 -2000-70-100-2800 stb.
Tervbeadásról szó sem volt, telekvásárlásról is csak itt, ha jól emlékszem. Valaki felvetette, hogy úgy hallotta / olvasta valahol. Nekem úgy rémlik, senki sem erősítette meg. Tőkeemelés kiírásról szó volt, egy optimista mondat erejéig (privát beszélgetésben!!). Tévedtek. Tán Te még soha nem tévedtél? Árfolyam karbantartás?? Ki mondott ilyet? Ez is csak itt a fórumon ment ezerrel (főleg gazdi részéről), hogy most majd Rényiék jól betámasztják az árfolyamot. Ők mondtak valami olyat, hogy még az idén elkezdik venni az srv-t??? Mert én nem emlékszem...
Már ne haragudg de 2800 on akarták eladni a részvényeiket , mikor nudlit ér az egész.és még csak arra sem képesek hogy árfolyam karbantartást végezenek,
A portfolios cikkben megint óriási hiba van, berakják olyan német cégek P/E rátáit, amelyek hagyományos napelemeket gyártanak, és a szilíciumhiány miatt egyre nagyobb bajba fognak kerülni.
A vékonyrétegű napelem-gyártók óriási versenyelőnyben lesznek az említett cégekkel szemben.
Onnan gondolom,h naponta jajongva fogja fejét,h mennyit bukik.
És ez már igy kivülröl nézve is baromi idegesitő,de alaposan mellélöttél azzal,h én izgulok ,ugyanis 2750 ota egy szikra genim sincs.
Ha a kárörvendés a sajátom lenne,akkor igencsak nekem lenne okom örülni.
De az oktalan epés megjegyzésedből itélve már rajtad is rendeset vágott a para,öszinte részvényem!
Most hogy mégegyszer átolvastam lejött hogy kb 2000 körül lett volna befektetőjük!!!!
(nem akajuk 25-30%-os diszkonttal...)
Ezek el fogják pacskázni ha az 5000-esre várnak!!!
nem mindenáron, akkor milyen áron rényi úr?
Hogy nem megy a dolog olyan áron?
Abbahagyhatnátok már ezt a hülye szöveget. Nem szívattak meg minket.... Mi voltunk hülyék / szerencsétlenek, hogy ott és akkor vettünk. Ez annyira tipikus, hogy a saját hülyeségeteket másokra akarjátok kenni... Rényiék dolgoznak keményen, nem az árfolyam karbantartása a feladatuk. Ha bedől a projekt, akkor lehet szidni őket, addig mindenki csak saját magát szidhatja.
Szerintem nem lesz gond. Korrektnek es tenyszerunek tunik a cikk. Kb. erre szamitottam. A hitelpara most kicsit bekavar, nem is vartam mast. De most ki-ugralni eleg buktajellegu mozzanat. Aki nem tud bennemaradni, az ugorjon, ha akar, de vessen magara a buko miatt. Elvegre ez egy hosszutavu befektetes, ezt tudhatta mindenki. Kockazat nelkul nincs uzlet, de ennek a lehetseges hozama megeri a kockazatot.
Törölt felhasználó2007. 11. 23. 09:45
Addig tudnak lassan kiszivárogni a papirból ameddig léteznek naiv emberek aki a hátukon tartják az árf.-ot a nagy hitük miatt. Ha ráébrednek hogy átverés limites bukók lesznek mert ők is elkezdenek menekülni! Fel kéne ébredni!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...