Az iwiwe fórumon az terjed hogy rényiék ródsóznak magyarországon, meg a befektetőket és befektetési alapokat győzködik mindenféle formában.
ENNYIRE RÁJUK SZORULNAK?
Ennyire nem érdeklődik senki a genesis iránt, hogy így kell eladniuk magukat már-már komolytalannak mondható szereplőknek?
Ez már a totális vég.
Ha tehetségtelenek lennének, lettek volna, akkor nem adják el a "sztorit" a hazai retail-nek. De eladták.
Tehát: vagy ők tehetségtelenek, és a hazai retail befektetők tehetségesek, vagy
ők tehetségesek, és a hazai retail befektetők tehetségtelenek.
Amúgy egy ilyen céget csak kockázati tőkével lehet finanszírozni, csak abban bizony komoly ára van: nem csak a magas elvárt hozam, hanem biza-biza még bele is akarnak ugatni vállalat irányításába... Lehet, hogy ez nem tetszett a menedzsmentnek?
Törölt felhasználó2007. 11. 22. 10:01
Rehabilitáják babicsegon eredeti, reális elemzését az 1000-es támaszról és 250-es célárról!
Legalább intézményileg ne kamuzzanak a bennfentesek fizetett elemzéseiben!
Már ródsóztak és a mégsem kell a kutyának sem a genesis.
Minden gagyi solart szétvesznek, de ezek a tehetségtelen lúzerek képtelenek befektetőt találni aprojektjükhöz.
A helyzet az hogy a papír már senkit sem érdekel, csak a spekizés és rulett folyik, viszont a trendje már vagy fél éve bukó, ezért ők is csak módjával tezsik, ráadásul valakik meg lapátolják a piacra ezresével szisztematikusan.Ezutóbbiak valszeg tudnak valamit és menekülnek.
Gyászos az egész geneis sztori.
Ja. A Hedge Fundok is csak adóoptimalizálnak, ugye?
Ahogy egy klasszikus mondza: ami szar, az szar!
Törölt felhasználó2007. 11. 22. 09:46
na leirom ebbe a topicba is amit a genesis másik topicba is leirtam:
"babics egon???
ezt most komolyan gondoljátok???
ezt a papirt akarja bárki is teczhniakilag
elemezni???? ez vicccc...
örüljetek ha az 1500 esetlegesen megtartja
egy időre az árfolyamot...mert mint mondtam
már hetekkel ezeleőtt is(2500as árfolyamnál szóltam először...)....SEMMI AZ ÉG VILÁGON NINCS A CÉG MÖGÖTT....
de idővel kénytelenek lesztek sajnos rájönni..ki igy ki úgy:( " idézet vége!
Szerintem a piaci szereplők is rajta tartják a szemüket. Például én is, csak még várok. Adják még olcsóbban is.
Törölt felhasználó2007. 11. 22. 09:44
babics egon???
ezt most komolyan gondoljátok???
ezt a papirt akarja bárki is teczhniakilag
elemezni???? ez vicccc...
örüljetek ha az 1500 esetlegesen megtartja
egy időre az árfolyamot...mert mint mondtam
már hetekkel ezeleőtt is(2500as árfolyamnál szóltam először...)....SEMMI AZ ÉG VILÁGON NINCS A CÉG MÖGÖTT....
de idővel kénytelenek lesztek sajnos rájönni..ki igy ki úgy:(
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...