Akkor az a kérdés, hogy a szerződés aláírása után akár azonnal le lehet-e hívni, vagy jön egy időszak, amikor különféle dolgokat prezentálni kell (építési engedélyek, kivitelezési szerződések stb), és akkor hívható le. Szerintem az utóbbi a reális, ugyanis tartani kell a látszatot, hogy itt nem a Kóka fociz oda egy kis pénzt, hanem projekt szabályos támogatásáról van szó.
Krumi: nem lehet, biztos, emlekszem ezt magyarazta nekem a Kunovits a kozgyuli utan.
Hogy addig kell veglegesiteni es alairni.
A lehivashoz nincs koze.
Igen, lehet, hogy csak a támogatási szerződés megkötésének a dátuma esik decemberre, nem a lehívás.
Elvileg van az állami támogatásokra valami törvény vagy rendelet, de simán megkerülhető azzal, ha egyedi kormánydöntés alapján ítélnek oda pénz. A Genesis esetében az utóbbiról volt szó.
Krumi, önerőre mint feltételre rákérdeztek a közgyűlésen és azt a választ kapták, hogy decemberre az állammal kell megegyezni a támogatási szerződés feltételeiről.
hagyjuk már ezeket a fikciókat.
NINCS BEFEKTETŐ, NEM TUDNAK SZEREZNI ÉS KÉSZ!
A fél világ befektetői szétveszik a solar cégeket, lásd first solar ésatöbbi, gigamega solar boom van, japántól az usáig, európától afrikáig, de ez a szerencsétléen genesis képtelen befektetőt találni már lassan 1 éve.
nem tudom miért...talán mi magyarok túl amatőrök vagyunk, talán csak rényiék bénák, én nem tudom.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...