"A kérdéses jegyzési garancia megvan , lásd előző levelem, és nem rendeződőtt át a közkézhányad, a nagytulajdonosok változatlan részesedéssel rendelkeznek.
Az állami támogatást egyedi kormánydöntés keretében birálják el , a Magyar Fejlesztési Bank, ill. a MAG Zrt. által végzett , rendkivűl alapos vizsgálat és előzetes elbirálás, ill a Bank javaslata alapján. Az anyagot a társaság nevében az Ernst and Young késztitette és azt hosszú hónapokat igénybebevő, sokoldalú vizsgálat előzte meg. A döntéselőkészitést a GKM végzi, majd egyedi kormánydöntés születik.
grenyi "
És Te olvastad ezeket a felméréseket? Ill. az általad szerződésnek titulált valamiket?
Ne érts félre: én nem vagyok egy anti-Gen fan.
De ha veszek valamit, igyekszem nagyon alaposan körbejárni. A legjobb mondjuk a Q1-Q2 stb jelentések elemzése - ilyen ugyebár nincs a Gen.nek, mármint ezekben a napenergia még nem szerepel, hiszen az még nem létezik.
Az idő nem a terv malmára hajtja a vizet. Mire piacra kerül a Genesis terméke, olyan telített lesz az, hogy a nyereségessé válás egyre távolabb kerül s talán soha meg sem valósul.
igen régebben én is ezt forszíroztam!
de ha megépül a gyár az ugyebár nekünk jó mivel hogy az árfolyam emelkedni fog!
majd utána rá érünk akkor aszociálni rá eladás után! :)))
"nos elárulok még valamit hátha nem esett le! a cég csak pár év múlva lesz nyereséges mert a befektetett pénz még meg nem térül addig nincs nyereség!
de ki ne találjátok nekem most meg hogy erre is gondoltatok! :)) "
Nem barátom. Tévedsz. Mint mostanában szinte állandóan. Nem erre gondoltam.
Részemről tiéd a terep. Offolj kedvedre.
Az idő nem a terv malmára hajtja a vizet. Mire piacra kerül a Genesis terméke, olyan telített lesz az, hogy a nyereségessé válás egyre távolabb kerül s talán soha meg sem valósul.
"Ez még kevés, mert nyereségesnek kell lenni. Lásd a Conergy-sztorit. Azaz - áruljátok el nekem, a kibicnek - miből gondoljátok, hogy a Genesis nyereséges lesz? Úgy értem, van erre valami hatástanulmány. elemzés, becslés, stb.?"
ime a kérdés!
most már ott tartunk hogy a terv se jó!
nameg a hatástanulmány!
sőt mostmár ezen is túlmegyünk és megmondjuk hogy hiába lesz gyár az lehet hogy nem lesz nyereséges!
nos elárulok még valamit hátha nem esett le!
a cég csak pár év múlva lesz nyereséges mert a befektetett pénz még meg nem térül addig nincs nyereség!
de ki ne találjátok nekem most meg hogy erre is gondoltatok! :))
Koi. Most ezen mit nem értesz? Az üzleti terv (benne vana nevében) egy terv. A tények mások lesznek. Ha lesznek. Ennyi.
Sehol nem garantált a nyereség. Csak papíron.
Kedves koi!A nyitott kapu önmagában nem fontos hiszen ha valaki akar valamit annak nyitnia kell. A fontos, hogy a nyitott kapun, ki mikor lép be vagy távozik.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...