Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:49

GENESIS  

Sziasztok!

Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))

Új név,új tervek,új remények...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 13:48
Előzmény: #32359  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 13:42
Előzmény: #32357  Törölt felhasználó
Closingbell !!!!

Tisztelettel megkérnélek, hogy adj meg bef. alap nevet, ahol ekkora hozamot tudok realizálni.

Köszönettel: picirigo
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 13:35
Előzmény: #32357  Törölt felhasználó
closingbell, hogy volt ezzel az általad vitt két befektetővel? Az első beírásodban még csak emailről volt szó. Később próbáltál közvetlenebb kapcsolatot is keresni? És ha igen, kivel beszéltél? És mit? ;-) Más kérdésem most nincs.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 13:28
Előzmény: #32356  Törölt felhasználó
Sokan azt mondjak , hogy a managment nem jol vegzi a munkajat es nem talalnak nagybefektetot.

Akkor kerdem en , hogy miert van az, ha valaki felkeresi oket es ket komoly befekteto ajanl neki, nem reagalnak semmit.

Ebbol arra tudok kovetkeztetni, hogy mar megvannak azok a tarsasagok akik biztositjak a toket , de meg mindig van valami problema amit nem tudnak megoldani.
Itt mar csak azon megy a vita , hogy kinek mennyi reszesedest biztositsanak.

Aki nem birja idegekkel , az kereskedjen bef. alapok kozott. A kinai portfoliok eleg jol hoztak ebben az evben. Oktoberig 96,3%-ot sikerult jovairnom.

Kellemes Hetveget Mindenkinek.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 11:28
" szabolaca1973-nak: -Nem lehet,- Arról pedig szó sincs!!!
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 08:40
Előzmény: #32351  Törölt felhasználó
napelem, az csak a baj, hogy majd' minden héten elhangzik ez egyszer... Eleinte az ember hajlamos is volt elhinni, de a tények egyelőre azt mutatják, hogy akik ilyeneket írnak, azok csak a levegőbe beszélnek. Közgyüli óta az egyetlen hír is igen soványkának bizonyult, ráadásul az is csak Egon miatt lett bedobva, úgy látszik. Majd ha Egon karácsonyra ír egy újabb, immár 200 Ft-os célárú elemzést, akkor dobnak be új hírt arról, hogy már a spanyol gyár vez. ig-ját is kinevezték... :-(((
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 08:34
Hétfő még a nap is elsötétül! Ez majd csak jövőre fog felfelé mozogni. Márciusig rá sem szabad nézni,vagy a giga bukó elött eladni,és késöbb visszavenni.Mert az ember mindig reménykedik ,és ezt most kihasználják keményen. Csak nehogy átverés legyen mert sokunknak elég nagy érvágás lenne ha még 700 forintnál is itt reménykednénk.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 08:22
A hirhegyekből röghegyek lesznek. Itt gyorsan megy az idő!
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 08:17
Előzmény: #32350  Törölt felhasználó
Xenu teljesen igazad van!
"Ha lesz befektető és jó áron tőkeemelés akkor jó lesz a papír"

Lesz befeketető.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 08:08
Előzmény: #32350  Törölt felhasználó
No para!
Hírhegyek jönnek hamarosan(+).
Irány a természet,bodri,xenu,ga(gy)zdi neked is,ne rontsd itt a levegőt.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 07:26
nem hiszem el hogy egyesek még pénteken éjszaka is a genesisen paráznak!
Arról van szó , egyenlőre úgy néz ki hogy nem találnak befektetőt.
Ennyi.
Ha lesz befektető és jó áron tőkeemelés akkor jó lesz a papír, egyébként elveszítjük a pénzünket és a genesis álom rossz véget ér.

Szerintem elég béna management az aki ilyen nagy nemzetközi solar száguldásban képtelen befektetőt találni.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 06:40
Előzmény: #32348  Törölt felhasználó
Elveszítjük pénzünk 10-20-40-100%-át???
Mire alapozod ezt? Miért gondolod, hogy érzelemből tartjuk a papírt?
Nem lehet, hogy inkább értelemből tartjuk?
Nem arról van inkább szó, hogy ijedtetben be dobtad a papírt olcsón, most meg pengeted a negatv húrokat, hátha ezzel a "marketinggel" lejebb tudod húzni az árakat, hogy tudjál megint vásárolni?
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 02:27
Szvsz: sokan érzelemből tartják a papírt, sokan dacból csakazért is.Szerintem rossz taktika. Ez "story" papír! Néhány hete, hónapja látszik, hogy elfogyott a "story"! A jelenlegi piaci (nemzetközi piaci) hangulatban teljesen természetes folyamat, a papír árfolyamának esése! A cég vezetésének a "munkássága" is számomra megkérdőjelezhető. Az, hogy a hazai vezető bef alapokat még csak felsem keresték , pedig jelenleg mindennél fontosabb lenne egy új nagybefektető a cégben, hogy végre kellő mennyiségű saját tőkével a hátuk mögött - végre hitelhez jussanak és megkezdődhessenek a gyárépítések- oriási baklövés! Kezd a papír így fudamentálisan is túlárazottnak tünni! Arra várni, hogy mindig majd holnap lesz a "hír" esetleges befektetőről, közben folyamatosan veszíteni a pénzünk 10-20-40-100-%át? Lehet, hogy egyszer majd így lesz, de addig is nagyon rossz dolog -" Okosan Tönkremenni"-
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 00:32
Előzmény: #32345  Törölt felhasználó
"A csordaszellem eredménye"

Szerintem csak annyiról van szó, hogy egyesek megunták és átcsoportosítottak, ill. mikor beszűkült az árfolyam és a forgalom is szinte nulla volt, elfogytak alulról a vevők és maradtak a stoppok amikkel viszont simán le lehetett szakítani és fosztogatni.
Erről szólnak azok a napok óta tartó hiéna beszólások és csaholások.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 00:28
Előzmény: #32345  Törölt felhasználó
Egyetertek Deportivoval. Akinek van egy kis esze az most meg hozzavesz a meglevo reszveny csomagjahoz.
Ajanlom mindenkinek, hogy egyszer olvasson bele egy kulfoldi forumba. Megeri.
Ugyanis a hsz-ok 80% positiv tartalmu es nem negativ , mint a magyar forumokon.
Kivancsi lennek egy ket felhasznalo protfoliojara, hogy mely cegekben van tulajdon resze es mennyi. Vannak itt olyan emberek akiknek az ellenzo hsz-i mindegyik topicban megtalalhatoak. Akkor ok mibe fektetik a penzuket, vagy lehet, hogy nem is fektetik be , csak nezegetik a szamlajukon.

A het elejen en is atrendeztem portfoliomat es zartam a nyereseges pozicioimat, meg egy ket vesztesegeset is. Nekem is van 2730Ft , 2600, 2550, 1680. -rol.Nem keves.
Törölt felhasználó 2007. 11. 10. 00:04
Előzmény: #32344  Törölt felhasználó
ezt most ugy mondtad. mintha a gene gyárak 120%-kal termelnének..
vicces
Törölt felhasználó 2007. 11. 09. 23:30
Üdv mindenkinek!

Nem értem a sok pánikoló embert! Nem lesz semmi a Genesis tervekből? A Fund, állami támogatások és a CNBC-s szereplés nem elég nagy garancia? Ez ellen csak a jegyzés késleltetése szól...Engem nem is érdekel, hogy miért nincs még hír a jegyzésről... A legnagyobb vicc mindezek fellett az, hogy a csődöt jelenti a részvény "árfolyamának" csökkenése. Könyörgöm, mekkora forgalommal? A csordaszellem eredménye.... Ha nagy befektető kezdene eladni, 10 000 részvényt, akkor sokkal nagyobb lenne a forgalom, ha egyáltalán el tudna annyit adni!!Én biztos szembe fogok menni az árral, jövőhéten duplázom meg a pakkom, csak örülnék, ha még lejjebb csordogálna...Akik kételkednek, azok nem értik a dolog lényegét! Az energiaválság küszöbén állunk! Óriásira duzzadt a háztartások energiafogyasztása, és a fosszilis energiahordozók is kifogyóban vannak, az emberiség fél évszázad alatt termelte ki és használta el azokat az energiahordozókat, amik 10-400 millió év alatt alakultak ki!! Egyértelmű, hogy alternatív energiforrásokat kell alkalmaznunk!! A napelemgyártás nagyon nagy piac és rohamosan bővül, bővülni fog!! Rényiék ráadásul korszerű technológiát akarnak bevezetni. Minden a legnagyobb rendben megy, természetesen (mint ahogy az már sokszor elhangzott) Genesis papírba fektetni hosszútávú befektetés! Persze rossz érzés lehet 2700 óta benne lenni, de mikor először vettem a Genesisbe 800 ft-on, akkor is teljesen negatívan állt hozzá a piac. Aki mer, az nyer! Én Tutira nem fogok lemaradni a nagy rally-ról!

Tiszteletem mindenkinek!

Üdvözlettel: Wágner Szabolcs Ákos
akpo 2007. 11. 09. 23:10
Előzmény: #32340  Törölt felhasználó
A Csepko totyikban vegig csak azt olvashattad, hogy mekkora bika a papper, aztan kiderult, hogy rovid tavon az jart jol, aki delelott dobta.
Törölt felhasználó 2007. 11. 09. 21:06
Előzmény: #32341  Törölt felhasználó
Na miből lenne Neki? :-)))))

Genesisből.
Törölt felhasználó 2007. 11. 09. 21:04
Előzmény: #32340  Törölt felhasználó
Benéztem egy pillanatra!
Óh én ostoba, mit műveltem? Közreműködtem abban, hogy Bodrikutty-ból sztár legyen az iwiw-en. Tökre megfeletkeztem róla, hogy neki mindegy, hogy híres vagy hírhedt csak szerepelhessen. Szegény kutyus nagyon beteg.

Kutyus kiskorodban nem engedtek a mikrofonhoz, most meg pótolod?
Lehetne, hogy megprobálkozz valami emberi szereppel?

Topik gazda

adra
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek