Hello! Nem egészen, de majdnem így történt. A befektetési alap keresett egy tőzsdei céget alacsony likvidítással. Bevásárolt olcsó részvényből, megkereste a szükséges kapcsolatokat majd bedobott egy sztorit és okos marketinggel feltornázta az árfolyamot. Mivel gyárat nem akar építeni hiszen minek az neki, keresi-keresteti az az üzleti partnert, aki szakmai befektetőként viszi tovább a boltot. Ha sikerül záros határidőn belül meglelni azt akkor lesz valami még a Genesisből, hanem akkor csak vége mint a botnak. Ez a véleményem. Lehet vele vitatkozni.
gondolod hogy csak ugy gondolnak egyet és na építsünk egy gyárat!
szerinted nem volt elötte valamiféle felmérés vagy az esetleges piaci keresletett nem térképezték fel és hogy azt nem köttöték le szerzödésben?
OK.
Tegyük fel, hogy egyszer beindul a nap-biznisz, azaz már termelnek a Genesis erőműi.
Ez még kevés, mert nyereségesnek kell lenni. Lásd a Conergy-sztorit. Azaz - áruljátok el nekem, a kibicnek - miből gondoljátok, hogy a Genesis nyereséges lesz? Úgy értem, van erre valami hatástanulmány. elemzés, becslés, stb.?
Mondjuk szurkolok.
Ha beindulna a Genesis, vsz elgondokoznék egy kisebb vételen.
Mutass nekem egyetlen egy embert (rényin és a hasonló bennfenteseken kívül persze) akik 100 Ft-tól máig tartják a pakkjukat, ami ráadásul többezres, tízezres.
A földön nincs ilyen.
legjobb esetben is az első 1500-tól bukó körben kiparázták, emlékszem előtte 400-500 körül, meg visszafelé 700-800 körül is sokezres pakkok mentek.
és akkor még alig volt közkéz.
Termászetesen visszavehették mondjuk újra 1000-1500 körül a második körben és azzal is dupláztak, de szerintem
nincs ember aki egyben 28X-ezett vele nagy pakkal.és még mindíg tartja.
Kizárt.
Az már most meg lehet büntetni bennfentes kereskedelemért, meg info szerzésért.
Törölt felhasználó2007. 11. 10. 16:50
Nézd vissza az adatletöltésen végig a genesis elötti idöszakot is 3600....100 ...500...2500...90..stb. Kisérteties hasonlóság. Van még mitől félni!
Miért megy Gyurcsány Londonba?
2007. november 10. 14:07 | Forrás: MTI Tájékoztatása szerint a két kormányfő megbeszélésén szó lesz Magyarország és az Egyesült Királyság uniós együttműködéséről. Példaként említette a kutatás-fejlesztési együttműködés lehetőségét, az energiabiztonság, a klímavédelem...
"Mindenhol ritkaságnak számít azonban 15 hónap alatt a 13-szorosára hizlalni egy befektetés értékét. Márpedig azok, akik tavaly tavasszal a Novotrade részvényeibe fektettek a Budapesti Értéktőzsdén, pontosan ekkora nyereséget vághattak zsebre. A sikerhez csak egy dolgot kellett tenni: bízni a társaság új koncepciójában, a tavaly év elején még épp csak körvonalazódó ötletben, amely a napelemcella-gyártásról szólt."(FN)
Meg probalkoztam kozvetlenebb kapcsolat vevetelevel. Csak tobb emailben tudomasukra adtam szandekom. En is tudom , hogy ez nem a legjobb modja a felkeresesnek, de ha nagyon sukseguk lenne penzre akkor erre is valaszoltak volna.
Megvan a kozvetito szemely akik , barmikor felveheti a kapcsolatot a Genesis managmentjevel.
Mivel kulfoldon vagyok es egy evben csak egyszer megyek haza , ezert egy kicsit nehez a dolgom.
Aki meg hetvegen sem tud aludni a Genesistol sztem adja el, mielott ramegy az egeszsege (nem sokra megy a rallyval, ha addigra meggyargyult agyverzestol,be van zarva az ideggondozoba,vagy meghalt szivrohamban).
Akinek jok az idegei, annak nem mondok semmit, ugyis tudja mit csinal.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...