imét szoltál hozzám BB :))
Elmondok egy dolgot...
egész nap gép elött ülök.. beteges.. ( nagy bukom volt én is hallgattam itt a forumon valakire és tanácsára jol bevásároltam jo magasan ez olyan pofon volt amit sose felejtek el..)
na szoval egész nap a gép elött ülök olvasok stb.. és nagyon de nagyon nehéz megálni hogy ne csináljon az ember semmit se a részvényeivel ha valamit érez.. beteges..
most ott tartok hogy vissza nyertem a HATALMAS bukom... (nagyon szar volt 3 hétig ) na szoval most probálok ügyeskedni és kiszáltam.... ennyi .. nem birtam megálni hogy ne lépjek közbe ha már egész nap minden hétköznap a gép elött guvadok..
Továbbá tényleg hosszu távon szeretnék venni majd.... de ahoz az kéne hogy még a napi zárokra se nézek rá lehet.. hogy ne legyen motivácio hogy közbelépjek...
na most meglátjuk jol jártam e hogy kiszáltam.. de vissza fogok még szálni valahol.. valamilyen szinten az tuti....
ha viszont visszaszáltam már szeretném hosszu távon tartani és nyáron nem tözsdézni mert semmi másra nincs idöm e mellett.. ( sok programom volna a nyáron) és ideg örlö is ez a tözsdézés... de izgalmas! :))
na szoval a célom hosszu táv csak most ugyeskedek per pillanat .. ennyi lenne a lényeg.. akár hiszitek akár nem..
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 22:10
Csakis összehasonlításképpen, hogy csupán egy év leforgása alatt mennyit tud változni egy tőzsdei cég, azon belül maga a részvény forgalma, árfolyama is!
Szerintem ez a fokozatos fejlődést is mutatja, a nagyobb érdeklődést!
De tényleg nagyon uncsik vagytok, hogy mindig más a bajotok, meg mindig ellntmondtok saját magatoknak, pl. izomman - egyfolytában hosszab távú befektetőnek állította be magát, közben meg rövid távon már eladta. Bár pozitív jelzés tőle, hogy még így is gondolkodik hosszú távon! :-)
Csak nem teljsen hiteles...
Én tartom magam korábbi álláspontomhoz, megingathatatlanul hosszú távon gondolkozva.
Szép álmokat!
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 21:51
sly: Ha jönnek a pozitív hírek, amiket már sokan említettek itt a fórumban, akkor a 10 EUR-os célárfolyam könnyen teljesülhet 1-2 hónapon belül, de pár hónapon belül biztos!!
(állami tám., spanyol állami tám. beépülése az árfolyamba, tőkeemelés, stb....)
Kizárólag jótanácsként szántam amit írtam!
Minek kell mindig kötekedni???
Na jó, akkor ne vegyen SENKI Genesis-t!!
Így jobb már????
Bánom is én, ha az ember jótanáccsal akar szolgálni, akkor az a baj, ha nem mond semmit, akkor az, mindig van egyes emereknek valami baja, nyűgje!!!
Többet nem is szólok az ilyenekhez, hisz annyira korlátolt a gondolkodásotok, anyira szűklátókörűek vagytok..Ez tény, nem bántásból mondom.
Ne vegyetek Feri, sly, izomman, meg hejja meg mit tudom én milyen hülyegyerekek Genesis-t! Téma lezárva. Mentem pihenni..
Ne értsd félre Feri, hülyültem csak, nehogy megsértődj!
Egyébként minden nap tanul valami újat az ember! Még én is, képzeld Feri.
Feri még egy jótanács és az összes kisbüfinek, rövid távon sdkereskedőnek:
Mindig a tények, infók, cikkek, stb. alapján döntsetek egy részvény mellett!
Az objektív infók, hírek, stb. alapján!....
és akkor ritkán fogtok bukni a tőzsdén!!
Feri ne hallgass senkire, csak magadra, a saját eszedre és a tényekre, infókra, a szakma véleményére!
Üdv. BB
Bocs, kicsit hosszúra sikerült. Csak nem bírom már nézni, amikor szegény Feri, meg egyes kisbüfik buknak a türelmetlenség miatt!
Mielőtt meggyanúsítana itt bárki engem, hogy vételre buzdítok és milyen szemét is vagyok..szóval a lényeg:
Rövid távú kisspekiknek, Ferinek:
1. Azt a logikát követitek, amit leírtam, és akkor sokkal magasabb árfolyamok is várhatók, ha nem adjátok el rögtön, 1-2 nap, vagy hét után a részvényt! Benne ültök türelmesen! Min. egy hónapig még! Majd megveszem tőletek, lesznek még komolyabb hosszabb távú érdeklődők is!
2. Vagy:
Elkerülitek ezt a rövid távon nagy kockázattal kecsegtető részvényt!! Persze 1-2 szerencsjátékos mindig lehet, aki jól jár, de ritka az ilyen, a többség bukik vele.
3. Majd vesztek Genesis-részvényt, ha megépül a gyár és elindul a termelés, ami remélhetőleg nyereséges is lesz! 1,5-2 év múlva. Ekkor már likvid is lesz és reméljük Blue chip is válik belőle. Ebben az esetben MOL- OTP-szintű likviditás, árfolyammozgás várható! Olyan lesz, mint bármelyik mostani Blue chip! Sokkal nagyobb vételi erővel, több száz milliós, sőt milliárdos forgalom!
Lehet választani a 3 lehetőség közül!
Üdv. BB
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 21:20
Kedves Feri!
Mivel Te egy türelmetlenebb, ide-oda kapkodó kisbefektető vagy, neked nem való a Genesis-részvény! Ha 1-2 nap után eladod bármelyik részvényedet is, akkor a Genesis-t tényleg nem neked találták ki!
Adnék egy jó tanácsot, hogyan tudnál pl. 100 %-os hozamot elérni a Genesis-szel, megveszed valahol 1200 és 1300 Ft között, BELEÜLSZ MINIMUM egy hónapra!!!
A íhreket mindenképpen megvárod! Június végéig elfelejted a részvényt!!
Utána ránézel az árfolyamra, és, ha úgy találod jónak, akkor eladod jóval 2000-2500 Ft fölött! Persze ezt a logikát kizárólag Neked szánom és más türelmetlen, kapkodó kisbüfiknek!
A legjobb lenne, ha ti is 3-4-5 évre terveznétek!
De, ha tényleg szép hozamot akarsz vele elérni, akkor most vedd meg, ülj bele és majd nyáron valamikor eladod min. 100 %-os hozammal!
Majd én megveszem tőled 2500-3000 Ft környékén! Mit szólsz hozzá?? Jó ajánlat?
Van még pénzem...
Gondold át! :-))
Persze, nem fontos úgy tenni, ahogy én írtam, csak elmondtam, hogy hogyan kéne tenned a dolgodat, ahhoz, hogy szép hozamot érjél el!
Ha meg nem tudsz türelemel kivárni 1-2 hónapot sem, akkor felejtsd el a részvényt szerintem! Mert csak buksz vele rövidebb távon!
Persze szerencséd is lehet, de , ha rövid távon buksz vele, akkor a negatív élményeidet, csalódásodat ne itt ebben a fórumban éld ki!! A Te döntésed!!!
Tényleg csak jó tanácsként mondom Feri!!
Hisz, akkor nem írnék ennyit!
marqves: Látom Te is egy komolyabban gondolkodó hosszabb távú befektető vagy! Légy üdvözölve! Egyébként, nagyon szívesen. Az 1-2 nappal ezelőtti hozzászólásodra reagálva. Tudod, én szeretem a normális, tényeken, pontos infókon alapuló párbeszédet, ha befektetésről van szó! Nem pedig kereskedésről! A véleményemet gondolom már ismered a Genesisről - a korábbi hozzászólásaim alapján.
Én annyira türelmes befektető vagyok, hogy tényleg tartom a pakkomat 3-4, 5 évig is!
Persze reméljük minden jól fog alakulni. :-)
Lehet be sem kéne írni a topicba, 3-4 évig, jobban járnánk! :-)))
ÁÁ, nem komolyan mondom, jó kis fórum ez, sok színes véleménnyel! :-)))
Biztos igazad van Feri, csak azt nem értem, akkor mit keresel ezen a fórumon?
Nézzünk kicsit körül a BÉT-en: gyogyi részvények kínlódnak, mol szárnyal, de lassan túl magasra, foti, eco, phyl az egekben úgyszintén. Ezeknél következik az árfolyamkorrekció, mint ahogy tanítják.
Egyértelmű, hogy mit kell vásárolni, kiveri az ember szemét!!
budfox! hogyne menne! csak most pihen a bika.. szusszanni is kell .. majd betankolok még.. :)) 3 nap egyfolytába ha végig nézed csak emelkedett.. ;-) 1052 ön ha valaki vett szép kis summát csinált 3 nap alatt....
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 20:58
Sziasztok!
Lényeg, hogy 1200 Ft fölött zártunk ma (1220 Ft)! Ismét kimagasló forgalommal, igaz a tegnapihoz képest kisebb forg.-mal.
Azért ez a 101 millió is bizakodásra ad okot!
Lassan, de biztosan! A növekedési story elején tartunk, érdemes hosszabb távon gondolkodni a komolyabb befektetőknek!
Lesz itt még bőven hír, pl. a magyar állami támogatások, spanyol állami tám., alaptőke-emelés, a gyár alapjainak lerakása, Szingapúri-projekt kezdete, stb...stb...
Ezért is érdemes hosszab távon tartani, mivel mindig várható egy újabb és újabb pozitív hír, mely további árfolyamemelkedéseket fog generálni!! Ez az én véleményem. Mindig jönnek újabb befektetők!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...