Arra gondolvan, hogy vki nem adja, hanem veszi es tobb tizezer db-ot vett ki felfele 3 nap alatt, nem gondolnam, hogy gond lenne. Egyaltalan nem biztos, hogy a tulaj veszi. + Nyilvan sokan realizalnak itt, mert 20-30% 2 nap alatt, nem rossz.
Én nem károgok, most éppen a pénzem fele genesisben van...ebben látom a legnagyobb sztorit.
De attól még én nem zsibbadok a rózsaszín ködben.
Adott pillanatban, ahhoz hogy a jegyzési árat átlépjék valami extra kell, pl. hír.
Vagy az is lehet hogy rényiék beállítják az eltervezett árat, nem poénból írogattam ezt.
Ha már jegyeztek 2800-on, akkor meg is értem, ha néha vesznek 2800 alatt. A baj csak az, hogy nem tudni meddig van erre pénzük. Ha elfogy akkor tényleg baj lesz.
Gudakes!
Én vettem OTP-t kicsit korán (8600-ért) és még mindig tartogatom. De jobb lett volna, ha Geni-t veszek. De még lehet, hogy most sem lenne késő a csere. Csak már olyan sok van, hogy már túl sok lenne. Vagy nem...vagy igen?
Feljebb kene allnia lassan, mert nem kapja meg mar ilyen aron sem. Egy jo ATHs zarast is el tudnek kepzelni, kilohetne mar a kov. 3500as allomas fele.
Ugy nez ki, Bostonnak lesz igaza es nagyon letisztult mar a papir ezzel a jo par le-fel rangatassal.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...