Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Hát, ez marha érdekes. Kereskedés közben kidobják, hogy két óra múlva füge... Akkor miért nem nyitás előtt? Mi történhetett ennyire “hirtelen”? Ráadásul nektek nem váratlan? Kíváncsian várom ebből mi sül ki, sokat elárulhat a közeljövőről a hír komolysága... Ha ez most nem valami fajsúlyos történés lesz, akkor sem ok nélkül csinálják. “Kibic”jeligére. 🤔
Szvsz aktuális lesz ez a dal: ###### Álmodtam egy világot ##№### Időm kevés, mégis hajt valami tovább , Kormos városomban rám , nem várnak csodák Hajszolt kutyák futnak az út menti porban, Új filmeket adnak a régi mozikban.Fáztam eleget az utcák kövén, Falhoz dőlve rád vártam én. Hosszú vonatsíneken kóboroltam tovább Időm kevés, mégis hajt valami hozzád.Titkaim nem őrzi senki meg De szívemben a dal megmarad nekem Újra átélem örök hangjait, Ha szól az ének, álmodom , a világot veled.Ref.: Álmodtam egy világot magamnak, Itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, Van hitem a magas falak előtt.Fáztam eleget az utcák kövén, Falhoz dőlve rád vártam én. Hosszú vonatsíneken kóboroltam tovább Időm kevés, mégis hajt valami hozzád.Ref.: Álmodtam egy világot magamnak, Itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, Van hitem a magas falak előtt.
Hát úgy néz ki jól tetted. A régi vezetés alatt az MNB elvileg mindig kukacoskodott token ügyben. Most valószínűleg ez a problem nem jött elő. Ki tudja, lehet Hajnal Zsolt kapcsolatai miatt? Meglehet. Ez nem is fog kiderülni. Nagy a csönd. Talán épp ezért, mert nagy durranás lesz. Holnap biztos füge lesz. Nemsokára valszeg jön is a közlemény.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi