Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Na! Csak nem fogyóqrázik az árfolyam?:) Míly meglepő:) Eddíg bármikor velős kérdéseket tettem fel,vagy válasz nélkül maradtam vagy kitiltottak.:)) Mindegy mentek le a pinyóba.:) Ery! Nem mostanában fogsz kiszállni ebből a hülyeségből:)
Pedig ment itt a szöveg, hogy attól, hogy mi nem értjük, oka van, hogy azon az áron vették... LOL. Mondjuk valóban van oka, az pedig a dilettantizmus. :D
most már kijelenthetjük, hogy nagy balfasság volt az srv-t eldurrantani 120on. Már 25% bukóban van a pakk és mindannyian megettük, hogy valamiért nagyon sürgős volt.
Beszoptátok szóltam időben. Ez a chartból látszott hogy 80 lesz,megpróbáltak megfogni de úgy látszik elfogyott pénz.Persze ezt Met nem rajzolta fel nektek pedig tudta jól mit mutat a chart. Azt mondja amit hallani akartok.Majd rájöttök kik a befektetőtársak meg hogy mit csináltak a pénzetekkel.Szép napot.
Estben mekkora ertek van? Nordtelben (lol)? Mondjuk sosem gonfoltam volna h NER papir vagyunk,es a ner bukasaval az elsok kozott esunk hanyatt. Es jellemzoen csak az esesben vsgyunk ner-esek,emelkedesben sehol sem.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi