Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Erősen figyelem napizásra, de mégsem éreztem azt, hogy megindul. Főleg azért, mert 107 felett túl szellős volt a könyv, nem így szokták megtépni, hanem akkor, van az eladói oldalon mennyiség...
Ezeknek a füles csészéknek rosszabb a találati aránya, mint a birodalmi rohamosztagosoknak...🤔 Azon szerintem ne aggódj, hogy “rosszallani” fognak, ha te eladod 120-on, és nekik van igazuk, mert +130 lesz, akkor mindenki boldog lesz. Te kerestél rajta, ők keresni fognak rajta. Viszont a mai naphoz: gyengusra sikeredett. Amikor elfogyott az az 50k, utána ha van egy kis erő benne, akkor 110 felett pihenne most. Tanulság: nem ma akarták megváltani a világot, de veszegetik. Még a héten el tudod passzolni 115 felett. Nyugi!
Reakció volt bizonyos helyzetekre amik hasonlítottak az enefis átbaszásra! Bármikor szívesen beszélgetek veled vagy másokkal amennyiben nem öncélú és egyirányú.
Ha 100 millából vesztettél 5öt, akkor igazából nem vesztettél sokat sem és kisbüfi se vagy. Nem látom benned a trollt, ha nem úgy kommunikálsz, mint ők.
Vicceskedhetünk, de én komolyan válaszoltam és részemről itt le is zárnám. Rohadtul nem akarok én senkit meggyőzni. Sőt igazából még ezekre se kellett volna válaszolnom, ugyanis ha az én "önös" érdekeim szerint cselekednék szimplán, akkor nekem az lenne a jó, minél később esik le - sikeres predikcióm teljesülése esetén - másoknak is a nagy egész. Mondom úgy, hogy a trolloknak is dobjak egy kis csontot: Manopit gecire kiröhögte az egész fórum, amikor közel tán 1 évvel előtte leírta szerinte mi lesz Opussal. Az 1000-es árban tévedett (800 lett), de talán belefér egy ilyen mértékű hiba, amikor pár fortintos rv-ről beszélünk. És most ezektől az áraktól nyilván tekintsünk el, csak azért hoztam fel a példa kedvéért, hogy aki időben összerakta a puzzlet - és állta a mentális sarat - az jól járt. (Van pár ilyen rv most is a BÉT-en, hiába nem hiszik el sokan hogy benne lehet a robbanás.) Majd az idő eldönti.
Köszönöm. Bocs túl bele mentem! nagyon remélem hogy nem a troll-t látod/látjátok bennem. Sokat vesztettem és megszívtam. Beírtam az 5 millás bukót nevetségessé lúzer kisbüfivé váltam, de ez van.
Én megpróbáltam.:)) https://invst.ly/ptcu9 Tavaly december elején csináltam ezt chartot, melybe most bele rajzoltam a "füles csészét" és a jelzést a közelgő "halálkeresztre".Szóval ha a csésze füle fölépül és 110 fölé megy na akkor kezd meleg lenni a pite és akkor kell észnél lenni.Ez várhatóan a kgy tájékéra fog esni és elképzelhető, hogy akkor már 120 felé fog járni.szerintem akkor lesz a VIP kiszálló és akkor fogják tömni azokat akiket a kgy pozitív történéseivel "meggyőznek". Szóval én bízom benne, hogy 115-120-ig elmegy, de akkor részemről kötelező kiszálló lesz az tuti. Tudom most nem leszek népszerű, de az én véleményem úgy sem sokat számít, de néha a vaktyúk is.............
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)