Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Sosem hallgattam senkire csak magamra, a megérzéseimre és Gyuripapára, aki így utólag olyan volt mint egy messiás. Isten fia. Nagyon várom Gyuripapa második eljövetelét!
Jó példa a magyarok nemlétező összefogásra a BÉT!Míg Amerikában létezik a
kisbefektetők összefogása, addig itt még a fórum topikokban is
ellenségeskedünk.Valami olyasmit kéne csinálni, a kis papíroknál, mint
odaát a GameStop részvényekkel!Simán felverhetnénk az árat és
visszaszop@thatnánk azokat akik manipulálják az árfolyamokat!De hát ez a
magyar ego, mindenki csak a maga érdekeit nézi, meg sírdogál, de
összefogás az nuku!Ez a magyar társadalom nagyban, mint itt a fórumozók,
kisbüfik
kicsiben! https://liner.hu/minden-amit-a-wall-street-es-a-kisbefektetok-kozotti-david-es-goliat-harcrol-tudni-kell/
az volt a baj a coinnal, hogy maguknak akarták a nagy lóvét. Nem értenek hozzá, akkor el kellett volna fogadni a segítséget olyan cégtől aki profi és a magyar kisbüfik lehúzása helyett eleve nemzetközi szinten kellett volna kibocsátani. Persze egy brókercég lehúzott volna 30-40% jutalékot? Jóhogy, ki dolgozik ingyen? De agyilag nem sikerült felfogni, ha 10yard tokent 5Ftért el tudott volna passzolni egy komolyabb kripto tőzsdén, és lehúzott volna érte 20mrd Ft-ot, akkor pont 30mrdFttal lenne beljebb a cég. de látod még mindig nem sikerült azt se elérniük, hogy átírják a freeware teszt rendszeren a barackot watereumra.
Palackozót hagyni kellett volna a fenébe, az halott ügy volt ebben a méretben, ráállni a coinra, marketingre. Vízbázisra EU pályázat esetleg. Persze észt osztani könnyű...
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)