Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Szerintem azt akarták közölni, hogy a watereum.hu vagy a cég honlapja nem lesz elérhető a karbantartás ideje alatt, csak nem tudták megfogalmazni a lényeget egyszerűen most sem, ezért portoznak.
Törölt felhasználó2021. 12. 09. 08:23
A tervezett EU-s szabályozás is lehet segíteni fog ennek a tokennek :D
Törölt felhasználó2021. 12. 09. 08:18
Ha elindul a kereskedés, azért a pont jól jön majd a kriptok korrekciója után újra elindul az őrület. Ezt is viheti magával felfelé.
Most írják át a barackot watereumra a körtét meg bitcoinra. Korábban volt h hetekig nem ment az oldal, de most fontosnak érezték tudatni, hogy éjt nappallá téve megfeszítve dolgoznak. :D
Arról hallottatok, hogy a társadalmat továbbra is korlátozni akarják a közeljövőben? A vakcinázás a végét járja, nemsokára balhék lesznek belőle. A sok oltás után jövő mellékhatást, amit nem lehet a vakcinákra bizonyítani - meg sokan nem is annak fogják betudni -, szóval a mellékhatásokat az éghajlat változásra fogja kenni a ,,háttérhatalom”. És klíma lezárásokat terveznek! Erről olvasott már valaki? Sokkal durvább lesz mint a covid lezárás, viszont az emberek pszichésen könnyebben fogják viselni. Reméljük nem fogják a vízfogyasztást futuraqua tokenhez kötni! (Utolsó mondat poén)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)