Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Neten bármennyi pénzt ki lehet csalni. Aki profin csinálja az milliárdokat. De sajnos a lebukás 100%. De aki bevállal max 10 évet annak megéri. Ennek egyre nagyobb a jövője!
Ekkor állt össze a rendőrök fejében a kép, hogy nem különálló bűncselekmények, hanem egy nagy ügy van. A nyomozók a bűnszervezet tagjainak digitális lábnyomai alapján, mozaikként rakták össze a bűnügy részleteit és jutottak el arra a felismerésre, hogy a háttérben a külföldön élő Alex mozgathatja a szálakat.
Alex igazi énje a fővárosban teljesedett ki. „A családja előtt visszahúzódó srácnak tűnt, egyáltalán nem volt harsány. De volt egy másik arca is. Rajongott a jó kocsikért. Néha rengeteg pénze volt, máskor semmi” – mesélte egy régebbi ismerőse. Neki Alex a 2010-es évek legelején eldicsekedett azzal, hogy hamarosan sok pénzt fog keresni, mert társaival cégeket vásároltak fel és ő lesz az ügyvezető.
Alapban veled vagyok egy véleményen nyugi, csak a friss reggek szoktak zavarni a tiéd meg nem is friss azt most támadtál fel :D Te klón vagy inkább nyomjad a régi neveden, úgy is mind egy :D
Lehet igazad van, de eddig hol volt a felháborodott lelked, augusztusban beregisztráltál ezért hogy most legyen az első hozzászólásod, TE NEM VAGY HITELES HOZZÁSZÓLÓ :D
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)