Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Hát itt lenne az új felület https://www.hcex.hu de még arra se képesek hogy átlinkeljék :D Ez már gyors, szerintem eddig saját szerveren ment, most már valami szolgálatóén megy biztos. Ezt le lehet kérdezni a domain tulajdonos infolapon rajta van.
Ezt én inkább nevezném csalásnak, semmint fejlesztésnek.Ha jól olvasom az itt elhangzottakat, akkor ez egy átverés, szépen becsomagolva, és eladva túl árazottan.
még kereskedés nélkül is tök lassú volt a watereum.hu, már amikor működött épp. a Trading menüpontra ha rámész még a tesztrendszer se érhető el, 404.... de a legfőbb kérdés még mindig az, hogy ki fogja venni a jegyzők által eladni kívánt és a cég által kitömni kívánt milliárdos nagyságrendű mennyiséget? Itthon.... mert ugye egy szó sincs arról továbbra sem, hogy nemzetközi piacon jelenik meg....
Törölt felhasználó2021. 11. 27. 11:15
Már csak egy kérdésem van, mikor indulunk el valamivel ? Ha a következő 35 évben elindulunk azt még ki bírom várni de 50-60 évnél többet már nem birok ki :D:D:D:D:D:D
Törölt felhasználó2021. 11. 27. 11:02
A tokenre tekintve, ha folyamatosan tudják üzemeltetni ezt a rendszert, úgy hogy nem törik fel, rendelkezésre állás folyamatos lesz, nem lesz lassú akkor még jó is lehet ez az egész.
Nem ugyanaz, ezek az opensource megoldásokat eléggé fejleszteni kell sokszor hogy üzleti alapon megállják a helyüket. Nem adnak kész rendszert. Az üzlet az ezekben a fejlesztőknek, ha szeretnél komolyabb egyedi rendszert belőle akkor vagy nekik fizetsz egy halom lóvét a fejlesztésért vagy te fejleszted ki. Pl. Android oprendszer ami linux kernellel működik és egyedi fejlesztés és a legelterjedtebb oprendszer a világon, de az alapokat a linuxos közösség adta.
Na végre látod, több szolgáltatónál használják ezeket a nyílt rendszereket. Nekem gyanús hogy pl. az investing.com is ezt használta alapnak, erre rá fejlesztett sok egyéb funkciót. Ezek úgy működnek, hogy egy csapat vagy közösség el kezd fejleszteni egy projektet pl. linux legjobb példa. Általánosan a közösség fejleszti tovább. 99 %-ban ingyenes. Speciális funkciókat már pénzért kínálhat, fejleszthet bár ki. Amit használnak alapnak abból akár te is készíthetnél kripto tőzsdét, ha van szaktudásod. :D
Úgy nézz ki, hogy igen. Mintha a jegyzettömböt valaki kiemelné a Windowsból, és szegény, buta, Afrikai ország fél katonai szervezetének eladná kobaltért, meg aranyért. Ez a platform pár 100 dolláért megvehető. Csak magyar nyelvre kell átírni.
tavaly december 3 kezdtem el egy Dél Koreai Kripto tőzsdén kereskedni, írtam is ide. Elképesztő számomra is, hogy milyen kísérteties a hasonlóság a Gáncs féle platform, és aközött.Mik vannak ...
A rendszer alapja hozott anyag amivel kell azért dolgozni, fejleszteni hogy saját token és kereskedelmi platform legyen. Az üzeneteltetés komoly odafigyelést kíván üzembiztonság és elszámolás biztonság szenpontjából.
5. Az Aqua IT Kft. (alvállalkozó) képviseletében megjelent Gáncs Gábor tájékoztatást nyújtott a 2020. áprilisban elindított Watereum wallet alapú 1.0 kereskedési megoldás továbbfejlesztett változatáról, amely kereskedési platformként új típusú tokenek, kripto eszközök megjelenítésére, kezelésére alkalmas. A Watereum 2.0 változat https://www.hcex.hu oldalon elérhető teszt változatának működését bemutatta az azzal kapcsolatos műszaki készletgazdálkodási, értékesítési megoldásairól tájékoztatást nyújtott.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)