Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
A korán ébredők meg 90-nél dobták pár hónapja... és most meg visszaveszik (visszaveszik?) 45-48-nál. Nincs olyan hogy korán vagy későn, mindig egy adott pont van egy meghazározott zárási időponthoz. Az előtte, utána fikció
Fogsz, nyugi. Idő kell mindenhez. Szerintem alakulnak a dolgok, főleg azt tekintve, hogy 2,5 év telt el a "rendszerváltás" óta. Egy csomót kellett takarítani, és lassan 2 éve itt ez a rohadt járvány is, ami meglehetősen visszavetett mindent. Nézd meg, '19 elején mi volt ez a cég? Nem csinált semmit az égvilágon. Ahhoz képest ha lassan is, de most már legalább kilátás van nem is akármilyen érdemi dolgokra. Persze, akad kérdőjel és kétely bőven, de én hiszek a vállalatban és abban, hogy ez a magyar tőzsde egyik legnagyobb ígérete. Csányi is megmondta, a víz a jövő. Ráadásul itt nemcsak víz van. Az idő eldönti... Meglátjuk, mit hoz a jövő. De aki idáig kitartott, az már szerintem ne most lépjen le.
Megvan itt mindennek az oka, és ki is fog derülni, ne aggódj. Csakhát a későn ébredők nem 45-nél veszik, hanem majd 200-nál, ilyen egyszerű. Van az ilyesmire milliónyi példa... :)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)