Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
más se! Két dudás nem fér meg egy csárdában .... vagy mondjuk úgy hogy valakinek fel kell állnia a póker asztaltól, ha azt látja bármit is lép,.Ő ott nyerni nem fog .... Addíg max. oda sétál a bár pulthoz és kér egy.Whisky -t
Ebben az akváriumban Zsolti meg Metwolf nem lehet cápa. De szerintem most ez olyan tanulópénz volt nekik, amit ha nem is a tőzsdén, de az életben kamatoztathatnak
Köszi fiúk mindenkinek a kedves szavakat! Lehetőség mindig adódik, csak készen kell állni rá, és minden bukóval, veszteséggel tanulunk valamit fundáról, TA-ról, vagy épp emberekről. Ezeket okosan be kell építeni, hogy legközelebb egy neres vagy álneres, vagy ál cégvezető, vagy ál blokkcséjn szakértő cég v cégvezető ne tudjon átverni. Hajrá előre!
10-20 millát bukni, még mindig jobb, mint felvenni hitelre... ha mákunk lesz, akkor jövőre már egy másik tolvaj banda lesz hatalmon és még kibírja a világ az elszálló inflációt/mutációkat pár évig
Hát sok sikert!!👍 Én nem vagyok ilyen bátor, pont ezekből a szarokból van nekem is rengeteg😟 Azt hittem ezekkel is szakítok szépen mint anno konzummal, aztán távozom innen angolosan. De hát fordítva sült el ,így várom a csodát továbbra is. Mindent vagy semmit, számomra nincs középút 😉 Sajnos eddig a rosszabb változat tűnik valószínűbbnek!!
Erről Lastdeposit vagy ki volt jut eszembe mikor belevett Nordtelekomba 2x forintnál és azt mondta, hogy majd ebből épít házat és hülye lenne eladni 7x-nél...:D Ezek a forintos szarok arra jók, hogy egyszer meghúzzák őket és kész...utána futni kell
jahm, összesöpörtem a szemetet és kidobtam a kukába. Tiszta lakás kell, hogy az ember átgondolja, hogyan rendezze be újból. És nem, nem hazai bútordarabokat fogok venni, az hétszentség. persze ez amúgy nem mostani dolog, még 300 alatt váltottam dollárt.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)