Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Megnéztem a South Parkot! Nézd meg te is! Egy teljesen új szemléletmódot ad, arra hogy tekintsük ezt a pandémiás helyzetet, ami még 40 év múlva is velünk lesz. Olyan mint egy Vörösmarty vers, mindenki másképp értelmezheti, mit akart mondani a költő. Nekem amúgy az jön le, hogy az oltástól örök élet lesz. Kurva sok öreg lesz a jövőben. Valamint ha ma mindenki beoltatná magát az utolsó emberig, akkor megszűnne ez a mizéria, de mivel direktbe nem kötelező, és nem is lesz, ezért ez évtizedekig velünk lesz a mostani helyzet. Pont az a lényeg hogy legyenenek oltatlanok, akikre lehet húzni a vizeslepedőt. Eddig nem voltam beoltva, de a SP-t megnézve lehet már nem is érdekel. Csak mivel munkahelyem sincs nem tudom hogy leszek rákényszerítve 😁 Nézze meg mindenki! South Park Postcovid!
Sajtot talált a holló, fölvitte a fára, róka koma a sajtot nagyon megkívánta. Magas a fa, magasan ül a holló rajta. Csőréből a zsákmányát azért is kicsalja!“Holló asszony − szól neki −, örülök, hogy látom, nincs kegyednél gyönyörűbb madár a világon!”Csönd. A holló nem felel, épp csak egyet illeg.Rá a róka:”Tollánál, termeténél nincs szebb!”Fönn a holló hallgat, és szorítja a sajtot.A róka vár, majd úgy tesz, mint aki elcammog.Lép egyet, és morog, hogy a holló is hallja: “De mit ér a szépség, ha rút hozzá a hangja!” – Rút a hangom? –a hollót elfogta a méreg s károgni kezd:-Ez neked nem elég szép ének?!De még milyen!- nevet a róka és a sajttal, mint a holló kiejtett vidáman elnyargal.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)