Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nagyon ideje lenne már valamit virítani srácok, mert lassan minden a plafonon van, nekünk meg a nagy világválság 41 Ft-os mélypontjától 12-14 Ft-tal sikerült feljebb menni... És persze a nagy csend. Gyalázat.
Nem a szelektív gyűjtéssel van a gond, hanem egy tőzsdei fórumon érdekes volt ilyet olvasni, hogy másét összegyűjteni majd azt leadni (személyesen). Én úgy gondolom, ahogy a állatvilágban is mindenkinek megvan a maga dolga, úgy a társadalomban is. Szükség van minden emberre, aki elvégzi a maga dolgát. Erre a legalsó szinteken vannak ráspecializálódva bizonyos emberkék. Én is nekik adom, ha van valamim. Másik: ha tiszteled az avataromon levő embert, akkor a youtube videó helyett ajánlom Xi Jinping: Kína kormányzásáról című könyvet. Magának az elnöknek a gondolatai, intelmei, világnézetével kapcsolatos meglátásai vannak benne. Nagyon érdekes könyv. Szerezd be és olvasd el! Lehet tanulni belőle, valamint közelebb visz a kínai mentalitás megértéséhez is egyben.
Értelek hogy mire gondolsz, de hidd el ettől kevesebb nem leszek.Ausztriában nagyon tehetős, értelmiségi családoknál teljesen rendben van hogy 12 fele valogatják a szemetet. Meg aztán ha Warren Buffet lehajol az utcán, hogy felvegye más hulladékát, akkor nekem se derogáljon.
A verseny 6 kategóriájának győztesei:1. Szénsavmentes, alacsony ásványi anyag tartalmú vizek (100-399 mg/l) Szénsavmentes Milotai Biovíz2. Szénsavmentes, közepes ásványi anyag tartalmú vizek (400-799 mg/l) Szénsavmentes Pannónia kincse Víz 3. Szénsavmentes, magas ásványi anyag tartalmú vizek (800-1600 mg/l) Szénsavmentes Visegrádi Víz4. Szénsavas, alacsony ásványi anyag tartalmú vizek (100-399 mg/l) Szénsavas Szigetközi Friss Víz5. Szénsavas, közepes ásványi anyag tartalmú vizek (400-799 mg/l) Szénsavas Fonyódi Víz6. Szénsavas, magas ásványi anyag tartalmú vizek (800-1600 mg/l) Szénsavas Chernel Víz
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)