Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
na remek, szépen kimásoltam a linkeket az új youtube videókról és eltűnt. Akkor csak annyit írok, hogy a youtubeon vannak új videók wallet és token igénylés menetéről, belépésről, stb.
off: a felhúzás még ok volt, mert extra osztalék és kilátások miatt mondhatjuk még adekvátnak. De ami azóta megy cig-ben és a hírek ellenére (!) hol tart az árfolyam, az döbbenetes..
Emlékeztek a jogsis képére? Kurvajó srác ez az ember! Én ismeretlenül is nagyon csípem 😂 ő találta ki hogy én vagyok Fodor 😂😂😂😂 aztán mindenki benyalta 😂😂
Jó kis programokat csinál évente legalább egyszer Ery itt a fórumozóknak. Fa lopás, tőzsdemanipuláció, mi lesz ugyan a következő? A fatolvajlás büntetését megkereste tőzsdemanipulációval, a tőzsdemanipuláció bírságát mivel keresi meg?
Ja és ha már a bennfentes kereskedésnél tartunk, kérem tegyük hozzá a lenti listához a tavaly április-májusi CIG felhúzást is - csak, hogy teljesebb legyen a kép.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)