Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Sziaaztok en meg uj vagyok itt...ugy hallottam hogy valamilyen kancso alaku ritja csart alakzat van ami miatt 80on mindent meg kell venni...kerlek segitsetek mert minden vagyonomat ebbe toltam 130nal es most kenyerre kell!!! Erdemes meg venni vagy most cash iz king?
Ez olyan mint mikor meghallt And Vajna, sír , zokog Timi, nem tudja hogy most minlesz vele, éjjel látja Andy szellemét, jós nőhöz jár, letelik az egy év közben Amerikába megy , mert hát itthon lehetetlen élni, majd mit add Isten letelik az egy éves gyász, és előkerül a kb. vele korabeli, INSTA fiú, aki bár nem olyan gazdag, mint Vajna, de Ő tőle megkapja azt amit az öregtől nem tudott.Pénz már van.Majd a gyertya a tortán az amikor Timi nyilatkozik, miszerint Andy most ennek örül a mennyországból, hiszen megtalálta azt a lelkitársat aki Őt képes pótolni.Haláli.:)
palackos hírre 82-83 közt elvitték neki. semmi gond, majd 85 felett jönni fog. ezt írtam, hogy 84en ki fog szállni ott állt 47k, aztán tegnap már nem, kisebb csomagban kilépett 84 alatt. mivel nem vitte át 2 napon belül a 85ös ellenállást. ha ma valaki átrángatná, akkor zárásra itt lenne és mondaná, hogy segített átvinni és a chart az jó, működött, és irány a 110-120 (a 85+40 ft alakzat). kinek van 150k-ra pénze, hogy egyben kivegye 88 fölé?
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)