Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Ahhoz képest h papírod sincs, nagyon a szíveden viseled a cég sorsát. ;) Gondolom a jegyzés addig tart amíg elfogy. Kereskedni akkor lehet majd vele, amikor bekerül kripto tőzsdére. Mit ígérjenek? Ha meg ígérnek és az csúszik, akkor meg az lesz a gondod. Dolgoznak. Majd ha lesz mit kiközölni, fenn lesz a béten. Szerintem.
Tokenről senki semmit? Mikor lehet vele kereskedni? Miért nem látszik az etherscanen? WTR1-es jegyzése meddig tart időben (vagy addig lesz nyitva amíg az 1 millárd elfogy)? Cég a befolyt összeget mire fordítja, terv, ígéret? Stb. vagy bármi használható infó. Ha ezek elhangzottak a múltban akkor az hol található meg?
Na erre senki sem reagált pedig érdekes. Tehát Erdős az 50 milliós követelésből 36 milliót átadott KbRnek 200.000 db futuraqua részvényért, bár ez nem derült ki pontosan de így lehetett. A maradék 14 milliót meg kifizette neki a cég. Ahhoz hogy ne bukjon a bank, azaz Erdős 180 forintos Futuraqua árfolyam kell. Igaz? Tehát ha ez így lehet, ahogy írom, akkor ha hülyeség látszatra a token projekt, ha nem, valaminek lennie kell hamarosan, hisz Ery nem ilyen balek, hogy ilyen látszólag rossz üzletbe belemenjen. Ha mégis, akkor énis jelentkeznék egy kis Ery féle kölcsönért :)
Azt tudom. Azert neztem en is tobbszor. Azt hittem csak en vagyok benga, de akkor még sem. Na majd hatha itt valaki okosabb megirja, hogy miert nincs, vagy mikortol lesz fent.
Talan majd egyszer megtudjuk. Mondjuk a ceg gondolom majd ha megakarja nyomni a token jegyzeset akkor bovebb infot is fog mondani, legalabb is remelem.
Igen, én is ezt találtam tegnap. Gondolom, előbb-utóbb ebbe fogják belefolyatni a mostanság jegyezhető tokeneket és utána nyomják tőzsdére - ehhez sajnos jobban nem értek, idegen még számomra a dolog, el kell néhány cikket a témában olvasnom.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)