Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nem mondtam hogy miattad esik. Viszont az hogy szerinted ki mit tett vagy tesz az meg nem érdekel, mert csak egy vélemény a sok közül. Hathorék, Macikáék és bárki eladása pedig annyira érdekel mint a ... amit lehúznak a wcn. :) Az "ennél nagyob hir már nem fog jönni" pedig zseniális jövőbelátás. FUSSON MINDENKI AMERRE LÁT! Lépek tényleg, csak még be akarom irni a helyzet komolyságát alátámasztva, hogy CSŐD + KIVEZETÉS! Szép napot a részvényeseknek Strucc Capital out.
Hát Ery kiszórta a maradék 200kt szerintem. Hathor is kitárazott. Macikáék is. Nem is az a baj. Ennél nagyobb hír már nem fog jönni aztán így sem vesszi a kutya sem. Biztos megint miattam esik. Tuti
És ebből hol olvastad ki hogy már megkapta?!Tovább megyek. Ha mégis megkapta már, annak mi köze van ahhoz a hisztihez amit most itt lenyomsz úgy hogy két napja még ultra pozitiv voltál? Igazából költői kérdések, ne válaszolj, megyek dolgomra, mert pontosan tudom mi a célod, és nem érdekel a nyereségvágyból elkövetett fórum aknamunkája senkinek.
Ebből egyértelmű, hogy Ery nem adott 150 milliót a cégnek, csak 50 milliót. Így csak 111.111.111 db tokent kap vagy kp-t, ez már mindegy. 100 millió ft az maradt Ery bankszámláján. azért nem jár token, maximum úgy, ha azt a pénzt befizette érte a napokban. De az már nem a kölcsön része. Különben is, nem mindegy, hogy a kölcsön fejében kap tokent, vagy vásárol tokent és úgy ad kp-t a cégnek? Te is vehetsz most 0.45-ért tokent, akár 150 millióért is.
"Ery te veszel tokent?" Kérdeztem tőle Válasz: "Bet közlemény, kölcsönszerződés visszafizetésének módjai...😊" (Ery) Tehát nem pénzt kap vissza hanem tokent. Leírta
Ezek alapján, tehát erős mondás az hogy Ery MÁR megkapta a tokent és MÉGSEM tett ki róla a cég közleményt. Mondjuk nem nagyon akarok jobban belefolyni ebbe a vitába olyannal, aki leirta, hogy nyilván mindig pozi és érdek mentén nyomja. Ebből induljon ki mindenki amikor olvassa :D
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)