Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Te is tudod hogy van (reklamfilm legalább is biztosan), csak valamiért nem reklámozzák - valaki ide bemásolta múltkor - ha meg film van honlap is szvsz. Vagy megkérdezed hogy miért a befektetési kapcsolattartótól, vagy kivárod(juk) hogy kiderüljön...🙃
Törölt felhasználó2020. 05. 01. 11:59
Engedjétek mar vissza Stroppat, DonKinget, meg Bttf-et.... nyomják a showt, pörgetik a topikot, és ráadásul Bttf rengeteg terhelőt tól maga ellen...thx
Ja értem, te azért veszel bizonyos gyógyszereket mert a richter gyártja....nekem nem kell példálóznod én ugyan is pont azt hangsúlyozom hogy nem kell senkit meggyőzni...mindenki tegyen saját érzelmi vagy gazdasági belátása szerint vagy szedjen a richter által gyártott nyugtatót:))
Nincs értelme senkit és semmit cáfolni. Ha ez a véleményed ne vásárolj! Ha megbízol egy cégben és szimpatikus az.úzletpolitikája, kommunikációja akkor meg vásárolj...
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)