Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Azt nem lehet mondani, hogy nincs a dologban munka. Meg azt sem, hogy a vezetőség nem hisz benne. Részemről az a kérdés, hogy sok pénzem lesz vagy rengeteg :)).
A sok ugyanolyan relatív, mint a rengeteg. Csak kevesebb :)) Ha azt mondom, hogy a mai forgalom 15-szöröséről beszélünk, akkor sok, ha az 1 milliárdos jegyzésről, akkor kevés. Más híreket várunk.
A mai napon érkezett tájékoztatás alapján a Társaság igazgatósági tagja, Kis-Benedek Róbert
Ferenc engedményezési szerződést kötött Erdős Richárd Zoltánnal, amely alapján KisBenedek Róbert Ferenc 36.000.000,- Ft, azaz Harminchatmillió forint értékű követelés
jogosultja lett a FuturAqua Nyrt, mint kötelezettel szemben.
A követelés alapja Erdős Richárd Zoltán és a FuturAqua Nyrt. között 2020. január 23-án aláírt
hitelszerződés, amely – 2/2020. (I.21.) számú közgyűlési határozatban foglaltak alapján
köttetett - 2020. március 18-án közös megegyezéssel módosításra került. ER lényegében kivásárlásra került a cégnek adott kölcsönből?
….és milyen igazuk van! Mely szerint sokat lehet bukni... :) Természetesen fenntartással kezelem a rengeteget (nehogy elvesszünk benne... :)), de azért jó volt hallani :)
Hát a mai magyar valóság az, hogy sokan a tőzsdét sem ismerik. Annyit tudnak róla, hogy ott sokat lehet bukni. Ennek tudatában, marketing nélkül ezt a kijelentést, hogy rengetegen vásárolnak tokent, kicsit fenntartással kezelném.
Sziasztok! Nem mondom, hogy egyszerűen (telefonos segítséggel:)), de sikerült belépnem a tárcámba és megjöttek a tokenek! Az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kedves és profi volt. Egyelőre nem látszik az árfolyamon, de azt mondta, hogy rengetegen vásárolnak... R: 75,1
Sokat tradeltem a jövővízbe, tudom sok ellenérzés van vele szemben , és tán én is elhittem amit nem kellett volna, de jó pár komolyabb köröm volt benne, igaz nem mind sikeres :)
Így van! Én még emlékszem mikor egy nagyrészvényes beszólt a mostani új vezetőség egy tagjának, hogy micsoda zöldségeket beszél. Most akkor vagy nem hülyeségeket beszélt akkor az illető, vagy profi hamiskártyás. :)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)