Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Jósolni, saccolni nem szeretek így most sem teszem. Jelenleg mindenki ugyan annyiért kapja a tokent, ha rv-es ha nem, így nincs különösebb jelentősége.
Szia Metwolf!Szuper, köszönöm, el is indítottam a folyamatot, várom a visszaigazolást. Nem követtem sajnos végig a fórum utolsó heteit, de milyen hozamot/értéknövekedést vártok a tokentől rövid/közép távon?Ha ezt egyáltalán meg lehet saccolni... régen volt futur részvényem csak eladtam, van valami előnyöm token szempontjából ha részvényes vagyok?Rray
Szia! Nem kell részvényesnek lenned, bárki vásárolhat tokent. Elsőnek Walletet kell igényelned, utána tudsz tokent venni. A honlapon megtalálod a szükséges menüpontokat és űrlapokat hozzá.
Sziasztok!Most kapcsolódtam be a fórumra... ha jól értem, akkor tudsz tokent vásárolni, ha veszel futur részvényt? Amint megvettem, utána hogyan tudom elindítani a folyamatot? Honlapon a token vásárlásra 404 hibát ír ki.Köszi a segítséget, Rray
sztem most nyugi van "fapados módon" elindult a jegyzés, nincs reklám még mindenki tud jegyezni aki akar, a cég is tanulja a folyamatokat, mert ha kilépnek külföldre jobban kell sztem automatizálni a jegyzési folyamatot.
Nekem csalódás lenne ha nem jegyeznék le. Csak abból kiindulva hogy Ery 1/3 kapásból elviszi. El is mondta hogy ő a Watereum miatt van itt. Neki és gondolom pár bedektetőtársának a Futur csak eszköz volt hogy megszerezzék a watereumot, mert az ugye a Futuraqua tulajdona volt. Mindegy én megvárom mi lesz. Pár hónapon belül eldől minden. Van időm bőven.
Én csodálkoznék, ha itthon lejegyeznék az első kört telibe. Vagyunk néhány ezren kb akik tőzsdéznek. Ebből hányan kriptóznak? Pár 100an max. Akiket meg a watereum izgatott, megvették a futur rvt. Most mi kényelmesen lejegyezhetünk amennyit akarunk, aztán indulhat a külföldieknek a hype. Szvsz. Akár az első kör maradékára is.
A terv elvileg hogy májusban jön a második kör, június 3.kör. Úgyhogy ha csak egy hónap múlva jön hír hogy lejegyeztek mondjuk 80 % az nem biztos hogy túl jót jelent. Meglátjuk.
Itthon nincs hagyománya a kripto pénzeknek. Szerintem itt a külföldi szereplők fogják majd elkapkodni, nem a hazaiak... Nagy marketing hadjárat se volt, sztem ez se véletlen. Így jut mindenkinek itthon, nem kell egymást taposni a kaliforniai bitcoinon meggazdagodott juppikkal. :)
meg csak most indult el...hova sietsz?? egyesek meg azt sem tudjak mi az a token vagy hard wallet.... szepen nyugodtan jegyezgessenek csak a nepek, tanuljak hogy mirol van szo. Ha egy honap mulva kitesznek majd egy szep szamot hidd el az pont jo lesz ugy...
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)