Én sem tudhatok mindent! De ne gondolja azt senki, hogy ilyen helyekről 20Ft-ért jönnek be emberek. Közgyűlés után sok minden kiderül majd. Illetve ott is, aki tud, jöjjön el személyesen.
jöhet a mínusz... kereskedelemben dolgozok... voltam már gyártói(világ legnagyobb élelmiszeripari cégénél) és eladói oldalon is. De te biztos jobban értesz hozzá :)
Itt meg nem lattam az uzleti tervet....milyen kapacitas mellett akarjak elkezdeni a termelest.Milyen gepsorokat akarnak beszerezni stb....valami hasonlot varnek el mint ami tegnapi cikkben volt. Mikor lesz itt nyereseg mert nagyon nem konnyu palya betorni az asvanyviz piacra. Ertekesitesi halozat kialakitasa ezt hogyan gondoljak. http://www.regioregia.hu/index.php?hir_id=7005
Jo,hat nen azt mondom h le van futva a meccs,egyelore azert latjuk a reakciot. Elolvastam a kgy hatarozatot amit belinkeltel,ha ho vegen ettol a kodos,teljesen konkretum mentes halandzsatol sokkal komolyabb tervek es konkretumok derulnek ki,akkor siman lehet ez a kis eses csak atmeneti.
Futuraqua mert a víz a jövő!