Hát ha most emiatt a bizalomvesztés miatt beszakad az árfolyam, és nem akarom bukóban adni a papírt, akkor nekem is intéztél egy lock upot. Igaz az enyém nem önkéntes...
úgy hogy ő is nagytulaj, mint ery, Metwolf, kbr. Csak neki nem 1 néven van, így nem kellett jelentenie. Ő írta egyszer, hogy minden pénzét ide fektette, és a jegyzési közleményben is 1m darabra tart igényt.
Lehet, hogy naiv vagyok de nekem nincs rossz érzésem Ery pakkcsökkenésével kapcsolatban. Először is a nagyságrend elhanyagolható az elmúlt napok forgalmához képest ami nyilván nem az ő "feléneklésének" köszönhető, másrészről nem ő az IT elnöke, a cégben valódi fejlődés zajlik amiben elhiszem, hogy őszintén bízik. Kicsit szerintem mindenki lépjen hátra egyet és ne lihegjétek túl a dolgot.
nekem ez a jockey-dolog teljesen új itt róla mit lehet tudni? azért kérdezem, mert a set-ből nagyon is emlékszem rá együtt kavart egy ideig sobadi-val, aztán valamiért ellenségek lettek, és a set-ből eltűnt ez a jockey akkor azt gondoltam, eljátsszák a "jó rendőr-rossz rendőr"-szerepet , aztán majd együtt aratnak /csak imádom az összesküvés-elméleteket/ viszont itt nem tudom, hogy merült fel ennek a jockey-nak a neve
Futuraqua mert a víz a jövő!