na te vagy a másik nagy kamus nem jo jel ha bárkit védesz, a kamu könyvalapú napizásaiddal több kárt okoztál már a Zöldfülüeknek mint amennyit Ery+Jockey összesen
Nem feketít senki senkit, csak a módszer nem szerencsés. Átvehettük volna OTC-n pl. de hagyjuk, mert csak felbosszantom magam. Profibbnak gondoltam Ery-t, de tévedtem. És igazán KBR-t és a többieket sajnálom, akik mindent megtesznek a cég talpra állításáért.
ja, és nekem semmiféle bejelentési kötelezettségem nincs és nem is lesz, de azért beírom, hogy 116-tól hatalmas érdeklődést fogok mutatni az rv-vásárlásban:)
szóval: ery adott 102-es átlaggal akkor ez az emelkedés előtt volt kinek érdeke, hogy őt feketítse? megmondom: aki kiszórta 130-on és most olcsón akar venni ezért írtam, hogy józanul, megfontoltan holnap
Már írtam, hogy nem véletlen, hogy ő itt van ahogyan Hajnal Zsolti sem. Csak most mindenki elfoglalt, mert azt hiszik vége a világnak. Nyilván oka van, hogy komoly szakemberek érkeztek/érkeznek a cégbe.
ez a jockey bármit ír, egy szavát nem lehet elhinni szerintem ez egy akkora hamiskártyás, hogy messziről bűzlik /na tessék, én is erősítem ezzel a "rossz rendőr"-szerepét --- a kérdés, ki a társa, azaz a "jó rendőr" --szerintetek biztos, ery? én másra gondolok, akivel szövetkezett, ha és amennyiben .....
Minden tiszteletem a tiéd kolléga, de ez már egy olyan szint, ahol magasabban van a léc. Te üzletember vagy, ezt biztosan megérted, hogy a bizalom törékeny a tőkepiacon és az effajta megoldást mint amit csináltál nem díjazzák, főleg most, hogy beválasztottunk az FB-AB-be. Jó volna tisztázni, hogy akkor most hátra vagy előre mert ez így a cég és minden tulajdonosa számára bizonyos fokú károkozás, aminek a mértékét nyilván nem érted fel előre.
A cég jogi képviselőjéről miért nem beszél senki aki ott volt a közgyűlésen? Ő is új belépő ha jól gondolom. Cignél is ott van, Tima úrral közösen fb tag az egyik Lölö érdekeltségben. Ki hozta ide? Hajnal úr? Erről infó?
Futuraqua mert a víz a jövő!