Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Én csak műkedvelő vagyok ebben a témában :), nem túl nagy pénzekkel próbálkozom, de szerintem nem rossz papír ez.
Egyetlen gond van vele, hogy nem likvid. Viszont ez a bét 90%-ára igaz. Még a prémium szegmensben is van több olyan részvény, ami alig-alig mozog. A mai napot tekintve pl. a GSpark és a Zwack forgalmát érdemes megnézni...
nem lennék meglepve, ha a nagy eladók a jelenlegi nagy tulajok lennének. Azoknak gyakorlatilag ez a néhány részvény nem számít, viszont a cégnek meg ha szüksége van a részvénye egy akvizició vagy más miatt, akkor csak így szerezhet reális áron részvényt...
Tehát srv lett belőle 2030-on! Tökéletesen pozitív hír! Bár a legszebb az lenne, hogy kipucolják mellé a könyvet még vagy 2300-ig!
Akkor elképzelhető hogy hamarosan valami akvira fogják felhasználni..
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace