Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Tolonganak az eladók 2000 felett..?!
De 2000-re nem adják le! Érdekes..
Húzhatna a cég egy csíkot, úgy is be lett harangozva, hogy akvira kell majd nekik!
Madrid ez nem Synergon:)Ne abból indulj ki,amit eljátszott veled a Synergon:)Úgy is megcsinálták veled,hogy szóltam bajban van a cég és mégis vettél,mert felbeszélték:)
Abban igazad van,hogy majd "felhúzzák az árat",de addig nem amíg nincs a papír után érdeklődés.Több éve gyűjtik a nagyok 1800-2350ft között veszik nagy tételben.(Én és veszem és ha az osztalékomból is Freet veszek 1% fölé kerülök.)
Amit itt többször is írtam,hogy külföldön terjeszkedne a cég,most le is nyilatkozták. Az meg csak a desszert,hogy a prémium kategóribába szeretnének kerülni. 3-4 éves tervnek (célnak)ez nagyon jó.Ha lesz realitása akkor sokkal magasabb árfolyam jön,amit most elképzelni is nehéz.
Egyébként közkézt úgy is tudnak növelni,hogy akvinál részvénnyel fizet a tulajdonosoknak és 5% alatt maradnak,vagy több új tulaj kap részvényt és csak annyit,hogy 5% alatt maradjon. Ezek lehetnek alapok is,mert ha A kategóriás lenne akkor alapok is vennék-jegyeznék a részvényt.
Nyilatkozatok szerint növelni akarják a közkézhányadot.
Vagyis felhúzzák az árat majd ráöntik a kisbüfikre a részvényeket drágán, akik ezután már nem tudnak nyereséggel kiszállni.
Pár éve ezt már eljátszották.
Nekem ez túl sok az önreklámból. Az mi, hogy névértékre vetített 10%-os hozam? Értem, ki lehet ilyet is számolni, de semmi értelme, max megtéveszteni lehet vele.
A cég mondjuk tényleg nem teljesített rosszul 2015-ben, de 2013 és 2014 is nagyon jó év volt - bizonyos szempontok szerint jobb is, mint 2015.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace