Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Itt soha nem duplázod meg! 6 év alatt 20 % esett, miközben a cég eredménye 200 milla mínuszról, 200 milla pluszra nőtt.
Létszámfejlesztés miatt nem lesz nyereség növekedés. Az árbevétel most is magasabb mint tavaly, az eredmény meg milyen gyenge.
Majd megduplázom itt.
Egyébként a Synergont ne hagyd ki!Az a te részvényed:)1 év alatt feleződött,3 év alatt az 1/4-ét éri :)400 felett-ről (te ott vetted:):):)esett 100 alá.
Egyébként a Free-nél a közel 20%-os létszámfejlesztés előre vetíti,hogy nagyobb javulás jön. A kérdés,hogy még idén,vagy csak jövőre.
4iG részvények időszaki tőzsdei átlagára (1.882 forint) 12,99%-kal volt alacsonyabb, mint a 2014. I. félév átlaga, a 2015. június 30-i záróár 1.920 forint, ami 14,02%-kal alacsonyabb a 2014. június 30-i záróárnál
Megint a 3Q-4Q lesz az érdekes az áthúzódó teljesítések miatt.Okt. 30-ig több mint 3milliárdos megrendelést teljesítenek "csak" jelenlegi szerződések szerint :)
Annyira még nem jó,hogy észre is vegyék.Én észre vettem és szerintem jó a vezetés,a tulajdonosi kör és a cég is jó és nyereséges.
Látom azt,hogy fejlődik a cég.pl.ha a Humansoftot nem vették volna meg most kb.200ft-on állnánk.Tehát látták előre mi az ami nagyobb bevételt és nyereséget termel.Én azt is díjazom,hogy nem beszélik fel a papírt,főleg azért is mert gyűjtöm.
Úgy gondolom,hogy az informatika hosszabb távon minden országban megkerülhetetlen lesz.
Én a nyugdíjra gyűjtök és még messze vagyok tőle.:)Ráérek nyerőben kiszállni.
Ezt februárban írtam ide a topikba.Lehet elkerülte a figyelmedet:"Móriczék rájöttek,hogy kormányközeli Fideszes emberek is kellenek a tulajdonosi körbe.Fehér István és a Tief Terra Kft már az:)"
Egyébként Móricz nyilatkozta is,hogy szívesen látja az új tulajdonost,mert úgy gondolják,hogy a pályázatok megírásában profik és így a Free is sokkal több állami pályázatot nyer majd el.
Szerintem ha jönnek az uniós pénzek,akkor fog a cég nagyot dobbantani.Itt mindent lassan megfontoltan csinálnak.
A névváltásra sem azért volt szükség mert a név lejáratódott.(Sok papírban azért változtatnak nevet,hogy a régit elfelejtsék a kicsik,mert átbaszták őket és csak ígérgettek nekik.Hol van az Econet,RFV,Humet,Phylaxia,Genessis)
Lényegében Rice vételei tartják meg az árfolyamot, ha Ő nem venné már lehet 1500 alá ment volna.
Q2-re kíváncsi vagyok, de ha jók az infóim nagyon rossz lesz.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace